Hoe iPhone synchroniseren met pc?

Hoe iPhone synchroniseren met pc?

Materiaal synchroniseren met wifi

  1. Sluit uw apparaat met een USB-kabel aan op de computer, open iTunes en selecteer uw apparaat.
  2. Klik links in het iTunes-venster op ‘Samenvatting’.
  3. Selecteer ‘Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi’.
  4. Klik op ‘Pas toe’.

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op ‘Overzicht’.
  3. Selecteer ‘Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi’.
  4. Klik op ‘Pas toe’.

Wat gebeurt er als ik mijn iPhone synchroniseer?

Synchroniseren houdt in dat je onderdelen tussen je Mac en een iPhone, iPad of iPod touch overzet en up-to-date houdt. Als je bijvoorbeeld een film toevoegt aan je Mac, kun je je apparaten synchroniseren, zodat de film zowel op de Mac als op de iPhone komt te staan.

Hoe kunt u uw iPhone synchroniseren met Wi-Fi?

Klik op uw iPhone boven in de navigatiebalk van iTunes. Klik op het tabblad “Overzicht” en vink hier de optie “Synchroniseer met deze iPhone via Wi-Fi” aan. Dat was het al! Als uw iPhone zich nu in hetzelfde Wi-Fi netwerk als uw computer bevindt, kunt u uw iPhone via Wi-Fi synchroniseren.

Lees ook:   Hoe ontstaat de regenboog?

Hoe synchroniseer je je iPhone met iTunes?

Zorg dat het apparaat via de usb-kabel is aangesloten op de computer en zichtbaar is in iTunes. Klik rechtsboven op de knop met je iOS-apparaat en open het tabblad Overzicht. Ga onderin naar Opties en selecteer het selectievakje voor Met deze iPhone synchroniseren via Wi-Fi. Klik op de knop Synchroniseer en koppel na het synchroniseren je

Hoe kan ik mijn iPhone weer aansluiten op de computer?

U hoeft uw iPhone niet aan de computer te koppelen, en het gaat gemakkelijker. Onder bepaalde omstandigheden gaat dit zelfs automatisch. Er moet echter eerst wel iets ingesteld worden voordat dit kan gebeuren. Hiervoor moet u uw iPhone weer aansluiten op uw computer via een USB-kabel.

Hoe synchroniseren met iTunes via USB?

Nadat u synchroniseren met iTunes via USB hebt ingesteld, kunt u iTunes configureren om met uw apparaat te synchroniseren via wifi in plaats van USB. Sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Klik op ‘Samenvatting’ links in het iTunes-venster.

Related Posts