Hoe kan ik een printopdracht verwijderen?

Hoe kan ik een printopdracht verwijderen?

Windows – Een afdruktaak annuleren vanaf de computer

  1. Dubbelklik. op het pictogram van de printer in het systeemvak van Windows.
  2. Selecteert de naam van de te annuleren taak.
  3. Klik in het menu [Document] op [Annuleren].
  4. Druk op de toets [Printer] op het bedieningspaneel van het apparaat.

Hoe kan ik een document uit de wachtrij verwijderen?

Annuleer de afdruktaken.

  1. Als u alle documenten wilt annuleren, klikt u op Printer => Alle documenten annuleren (of Afdrukdocumenten verwijderen).
  2. Als u aparte afdruktaken wilt kiezen om te verwijderen, moet u eerst op de specifieke taak klikken. Vervolgens klikt u op Document => Annuleren.

Waar vind ik afdruktaken?

Open de afdrukwachtrij.

  1. Als er een printerpictogram wordt weergegeven in het Dock, klikt u op het pictogram om de afdrukwachtrij te openen.
  2. Als er geen printerpictogram wordt weergegeven, zoek en open Printers en scanners, selecteer uw printer in de lijst en klik vervolgens op afdrukwachtrij openen.

Kan de afdruktaak niet starten?

De afdruktaak wordt niet gestart

  • Als u een doorschakelapparaat zoals een USB-hub gebruikt, koppelt u dit los en sluit u het apparaat rechtstreeks aan op de computer. Probeer opnieuw af te drukken.
  • Er kan ook een probleem met de USB-kabel zijn. Vervang de USB-kabel en probeer nogmaals af te drukken.

Hoe zet je een HP printer online?

Selecteer Start > Instellingen > Apparaten > Printers en scanners. Selecteer vervolgens uw printer > Wachtrij openen. Controleer onder Printer of Printer offline gebruiken niet is geselecteerd.

Tik lang of klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer. Tik of klik op See What’s Printing (Wat wordt er afgedrukt). Tik op of klik op het document waarvan u het afdrukken wilt stoppen. Tik of klik op Annuleren.

Kan document niet verwijderen uit wachtrij printer?

Ga naar Start -> Uitvoeren en typ in “NET START SPOOLER”. Hierdoor wordt de print spool opnieuw gestart. Dubbelklik op het printer icoontje rechtsonder (of ga naar Start > Configuratiescherm > Printers > Dubbelklik op de printer in kwestie) en kies Weergave > Vernieuwen. De foute printopdracht zal definitief weg zijn.

Hoe kan ik de afdrukwachtrij weergeven?

Klik op Hardware en geluiden => Apparaten en printers. Open de afdrukwachtrij. Dubbelklik op uw apparaatmodel. Het venster Eigenschappen van printer voor het Brother-apparaat wordt weergegeven. Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printerdriver en kies Afdruktaken weergeven.

Hoe verwijderen afdruktaken uit de afdrukwachtrij?

Afdruktaken uit de afdrukwachtrij verwijderen. Als u alle documenten wilt annuleren, klikt u op Printer => Alle documenten annuleren (of Afdrukdocumenten verwijderen). De wachtrij wordt nu geleegd. Er kunnen meerdere pogingen nodig zijn voordat de afdrukwachtrij helemaal leeg is.

Hoe wordt de afdrukwachtrij geleegd?

Klik op Start => Printers en faxapparaten. De wachtrij wordt nu geleegd. Er kunnen meerdere pogingen nodig zijn voordat de afdrukwachtrij helemaal leeg is. Als er na enkele pogingen nog steeds afdruktaken in de wachtrij staan, moet u de computer opnieuw starten.

Related Posts