Hoe kan ik Kruidvat punten inwisselen?

Hoe kan ik Kruidvat punten inwisselen?

Je kunt jouw spaarpunten in onze winkels of via de website verzilveren. Kijk op www.kruidvat.nl/kado waar je op dit moment je punten voor kunt inleveren.

Wat kun je met de punten van Kruidvat?

In onze winkels en webshop kun je 450 punten verzilveren voor €2,50 korting op jouw aankopen (bij besteding vanaf €20,-). Ook kun je de spaarpunten gebruiken voor een wisselend aanbod van gratis producten en korting op geselecteerde producten. Daarnaast is het mogelijk om punten te doneren aan een goed doel.

Hoe kan ik zien hoeveel Kruidvat punten Ik heb?

Je spaart één punt voor elke euro die je bij Kruidvat besteedt. Om te zien hoeveel punten je al gespaard hebt, kun je jouw saldo bekijken op je kassabon, in de app en op Jouw spaarpunten als je inlogt op de website.

Hoe activeer ik mijn Kruidvat kaart?

De eerste stap is al gezet!

  1. 1 – Registreer je kaart. Ga naar kruidvat.nl/aanmelden en kies onder het kopje ‘Jouw extra voordeelkaart’ voor ‘Ik heb al een kaart, activeer deze’.
  2. 2 – Geef jouw persoonlijke voorkeuren op.
  3. 3 – Je kaart altijd bij de hand!
  4. 4 – Laat het profiteren beginnen!

Wat betekent ING punten?

Punten verdienen is super makkelijk; als je een betaal- én spaarrekening hebt bij ING, ontvang je automatisch Punten voor je dagelijkse bank activiteiten. Wanneer je betaalt met je ING Betaalpas of mobiel bankiert bijvoorbeeld. Je kunt je Punten inwisselen voor korting op ruim 1.000 producten in de ING winkel.

Wat zijn ING punten waard?

Punten hebben zelf geen waarde. Je kunt ze dus niet inwisselen voor geld. We hebben wel een hoop kortingsbonnen waar je alleen Punten voor hoeft in te wisselen. Handig als je bijvoorbeeld een dagje naar de dierentuin gaat.

Hoe werkt Kruidvat klantenkaart?

Wanneer je je kaart scant of ingelogd bent in onze webshop krijg je bij elke euro die je besteedt, 1 spaarpunt. Maar natuurlijk zorgen wij ervoor dat sparen lekker snel gaat. Iedere week ontvang je dubbele punten op heel veel acties.

Hoe werkt de Kruidvat kaart?

Hoe spaar ik punten met de voordeelkaart? Met de voordeelkaart spaar je punten bij elke aankoop in de winkel en in onze webshop. Je spaart één punt voor elke euro die je bij Kruidvat besteedt.

Related Posts