Hoe kom ik achter de pincode van mijn voicemail?

Hoe kom ik achter de pincode van mijn voicemail?

Heb je de toegangscode nog niet of ben je deze vergeten, dan los je dat als volgt op:

 1. Bel met voicemail.
 2. Er wordt om je toegangscode gevraagd.
 3. Toets alleen # om je toegangscode per sms aan te vragen.
 4. Je ontvangt je toegangscode per sms.

Hoe voicemail beluisteren KPN?

Laat gratis een voice-over inspreken door KPN of spreek zelf een bericht in.

 1. Voicemail aanzetten. Bel 12331 om uw voicemail in te schakelen. Bel 12339 om uw voicemail uit te schakelen.
 2. Voicemail afluisteren. Bel 1233 om uw voicemail te beluisteren.
 3. Hebt u KPN EEN MKB? Dan stelt u de de voicemail op een andere manier in.

Hoe verander je je voicemail op Android?

Een nieuwe begroeting opnemen

 1. Open de Google Voice-app .
 2. Tik linksboven op Menu. Instellingen.
 3. Tik in het gedeelte Voicemail op Voicemailbegroeting.
 4. Tik op Een begroeting opnemen.
 5. Tik op Opnemen .
 6. Neem de begroeting op. Tik als u klaar bent op Stoppen .
 7. Kies wat u met de opname wilt doen:

Hoe moet ik mijn voicemail veranderen?

Aanpassen welkomstboodschap

 1. Bel 1233.
 2. Kies optie 2: ‘Welkomstboodschap’
 3. Maak een keuze: 1: ‘Persoonlijke welkomstboodschap’ (zelf ingesproken) 2: ‘Standaard welkomstboodschap met je naam’ (die je zelf inspreekt) 3: ‘Standaard welkomstboodschap met je telefoonnummer’.

Is voicemail beluisteren gratis?

Het inspreken van je voicemail brengt wereldwijd geen kosten met zich mee. Het afluisteren van je voicemail is gratis binnen de EU en in IJsland, Noorwegen en Zwitserland. In alle overige landen worden er wel kosten in rekening gebracht.

Is voicemail gratis in het buitenland?

Voicemail gebruiken buiten de EU Bellen naar je voicemail vanuit het buitenland kost bij iedere provider het reguliere tarief voor bellen vanuit datzelfde land. Bij sommige providers betaal je het buitenlandtarief als iemand anders jouw voicemail inspreekt wanneer je je buiten de EU begeeft.

Is voicemail gratis buitenland?

Hoe voicemail beluisteren Android?

Als je een voicemail krijgt, kun je het bericht checken vanuit de melding op je telefoon. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Tik op Voicemail ….Je kunt je voicemailservice bellen om je berichten te controleren.

 1. Open de app Telefoon .
 2. Tik onderaan op Toetsenblok .
 3. Tik op 1 en houd dit vast.

Hoe beluister je een voicemail iPhone?

Voicemail beluisteren – Apple iPhone 6 (iOS8) Druk op Telefoon. Druk op Voicemail. Volg de mondelinge aanwijzingen van voicemail. Druk op het icoontje voor oproep beëindigen om de oproep te beëindigen.

Waar kun je voicemail instellen?

Als je abonnement begint, staat je voicemail standaard aan. Op Mijn Simpel / sim & instellingen kun je de voicemail uit- en aanzetten. Voor het instellen en beluisteren van je voicemail bel je 1233. Hier kan je een welkomstboodschap instellen, je pincode instellen of wijzigen, of de taal wijzigen.

Wat is de toegangscode voor voicemail?

KPN adviseert de toegangscode voor voicemail zo veilig mogelijk te maken door een cijfercombinatie te kiezen die alleen jij kent en niet te voor de hand liggend is (zoals bijvoorbeeld de cijfers van je geboortedatum). Vanuit het buitenland kan voicemail alleen uit en aangezet worden door middel van een sms ‘UIT’ of ‘AAN’ naar 1233.

Hoe kan ik voicemail aan- en uitzetten in mijnkpn?

Je kan VoiceMail eenvoudig aan- en uitzetten in MijnKPN. Ga hiervoor naar ‘Telefooninstellingen’ en selecteer de Voicemail instelling onder ‘Waarnaar wilt u doorschakelen?’

Hoe krijg je voicemailgesprekken?

Op de knop ‘Voicemail’ (rechtsonder in de Telefoon-app) verschijnt een rood rondje met daarin het aantal voicemailgesprekken: 1. Ga naar het scherm ‘Visual Voicemail’. Hier zie je de nummers of de namen van de personen die een bericht hebben gestuurd. 2.

Hoe verander je je voicemail ben?

Het kan via het online klantenaccount Ik Ben, maar ook via de Ben-app voor iPhones (in de App Store) en voor Android-toestellen (in de Play Store van Google)….Ben

 1. Bel met de smartphone naar 1233.
 2. Toets 9 voor de instellingen.
 3. Toets achtereenvolgens 2 > 1 > 1 en spreek na de pieptoon de boodschap in.
 4. Sluit af met #.

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard?

Voicemailberichten worden 7 dagen bewaard. Dit geldt voor beluisterde én onbeluisterde berichten. Wil je een bericht langer bewaren, sla hem dan op middels menu keuze 2. Hij wordt dan opnieuw 7 dagen bewaard.

Kun je je ingesproken voicemail terugluisteren?

Dat is helaas niet mogelijk. Die voicemail berichten worden enkel opgeslagen op het toestel van de ontvanger.

Hoe weet je of iemand je voicemail heeft beluisterd?

Als iemand een berichtje inspreekt zul je een sms’je van je voicemail ontvangen om je hierover te informeren. Als je naar 1233 belt zul je worden doorverbonden met je voicemail. Dit kost niks extra’s!

Hoe bewaarde berichten beluisteren?

Als je een voicemail krijgt, kun je het bericht checken vanuit de melding op je telefoon. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm….Je kunt je voicemailservice bellen om je berichten te controleren.

 1. Open de app Telefoon .
 2. Tik onderaan op Toetsenblok .
 3. Tik op 1 en houd dit vast.

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard Vodafone?

Onbeluisterde voicemailberichten worden meestal acht dagen bewaard door je provider. Beluisterde berichten worden in de regel 24 uur na het luisteren gewist.

Hoe kun je voicemail uitzetten?

Open de app op je iPhone en tik rechtsonder op de knop ‘Voicemail’. 2. Voicemail uitzetten Voicemail uitzetten. Bel gratis 12339 (vanaf je mobiele telefoon) of sms ‘UIT’ naar 1233 om voicemail uit te zetten. Je krijgt de melding dat voicemail binnen enkele minuten is uitgezet.

Hoe maak je een voicemail wachtwoord aanpassen?

1. Open de app op je iPhone en tik rechtsonder op de knop ‘Voicemail’. 2. Tik op ‘Configureer nu’ in de melding die in beeld verschijnt. 3. Voer een voicemailwachtwoord in van maximaal tien cijfers. 4. Bevestig je wachtwoord door deze opnieuw in te voeren. Je kan dit wachtwoord later nog aanpassen.

Related Posts