Hoe koppel ik Plantronics?

Hoe koppel ik Plantronics?

Activeer Bluetooth op uw telefoon en zet deze om nieuwe apparaten te ontdekken. Om dit te doen: iPhone-gebruikers op Instellingen> Bluetooth> Aan. Android-gebruikers op Instellingen> Draadloos en netwerken> Bluetooth: Aan> Scannen naar apparaten.

Hoe Marshall koptelefoon verbinden met iPhone?

Bluetooth-headset koppelen met iPhone

 1. Zet de headset aan in ‘Pairing’-mode.
 2. Pak nu je iPhone erbij en ga naar Instellingen;
 3. Kies ‘bluetooth’ en zet de schakelaar op groen;
 4. Het kan even duren, maar als het goed is verschijnt de headset na een tijdje in het overzicht.

Hoe werkt Plantronics?

Met de Plantronics headset kunt u ook oproepen automatisch beantwoorden. U hoeft dan geen knop in te drukken om de verbinding tussen de headset en het basisstation tot stand te brengen. Staat de schakelaar op rood, dan drukt u op de gespreksknop van de headset om inkomende gesprekken te beantwoorden.

Hoe koptelefoon verbinden met iPhone?

Wie in het bezit is van een bluetooth speaker, koptelefoon of headset kan deze verbinden via de Bluetooth instellingen op je iPhone of iPad. Ga hiervoor naar Instellingen ▸ Bluetooth en tik op het apparaat in de lijst. Echter kun je ook direct vanuit het bedieningspaneel verbinding maken met deze draadloze accessoires.

Hoe verbind ik mijn Marshall koptelefoon?

Aan de onderkant van de rechter oorschelp zit een microUSB oplaadpoort, een 3.5mm input om de koptelefoon met een kabel te verbinden en een aan/uit en koppel knop, welke je ingedrukt kan houden om de bluetooth koptelefoon aan/uit te zetten of een dubbelklik om te koppelen.

Kan Bluetooth apparaat niet vinden?

Stap 1: Controleer de basisinstellingen voor bluetooth Schakel ‘Bluetooth’ uit en vervolgens weer in. Bekijk meer informatie over het koppelen en verbinden van apparaten via bluetooth. Start uw apparaten opnieuw op. Bekijk meer informatie over hoe u uw Pixel-telefoon of Nexus-apparaat opnieuw opstart.

Hoe JBL koptelefoon koppelen aan iPhone?

 1. Samenvatting tutorial.
 2. Hoe koppel ik een iPhone met mijn bluetooth hoofdtelefoon/oordopjes?
 3. Stap 1: open Instellingen.
 4. Stap 2: tik op bluetooth.
 5. Stap 3: zet bluetooth aan.
 6. Stap 4: zet je hoofdtelefoon/oordopjes aan.
 7. Stap 5: zet je hoofdtelefoon/oordopjes in de detecteerbare modus.

Hoe Marshall koptelefoon verbinden met laptop?

Een Bluetooth-headset, luidsprekers of ander audioapparaat koppelen

 1. Zet uw Bluetooth-audioapparaat aan en zorg dat het zichtbaar is.
 2. Selecteer op uw pc Start > Instellingen > Apparaten > Bluetooth & andere apparaten > Toevoegen Bluetooth of ander apparaat > Bluetooth.

Hoe werkt een Marshall box?

Verbinding kan draadloos via de ingebouwde functies van Chromecast, Spotify Connect, AirPlay, Bluetooth of wifi. Een draaitafel of smartphone kan ook worden aangesloten via de cinch-ingang of de jackplug-aansluiting van 3,5 millimeter.

Related Posts