Hoe koppel je je Clash of Clans account?

Hoe koppel je je Clash of Clans account?

Door in te loggen op GameCenter of Google Plus en daarna Clash of Clans te openen. Als het goed is krijg je daarna de vraag of je wilt koppelen. Doe dit, en je ClashofClans-account en voortgang is veilig gesteld.

Hoe vind ik mijn supercell ID?

Ga naar de instellingen in het spel en tik op de knop onder ‘Supercell ID’ om te beginnen. Supercell ID is beschikbaar in alle spellen van Supercell en ook in bepaalde spellen van partnerontwikkelaars.

Is supercell ID veilig?

Supercell ID is een dienst waarmee je je spelaccount kunt veiligstellen en waarmee je makkelijk met je Supercell-spelaccounts op al je mobiele apparaten kunt spelen. Je kunt gratis en makkelijk een Supercell ID maken. Je kunt een Supercell ID aanmaken via de instellingen in het spel.

Hoe kun je uitloggen op Clash of clans?

Ik weet niet hoe dat precies werkt maar misschien dat je dit kunt proberen:

  1. Verwijder Clash of Clans en log uit van Game Center.
  2. Download Clash of Clans en hopen dat het werkt.

Hoe kun je je Clash of clans account terug krijgen?

Je kunt je account herstellen door de onderstaande instructies te volgen. Je hebt een geldig e-mailadres nodig om je account te kunnen herstellen. Gebruik een e-mailadres waar je toegang tot hebt zodat je je ermee kunt aanmelden in het spel. Zorg ervoor dat het e-mailadres nog niet is gekoppeld aan een Supercell ID*.

Hoe kan je nog een account maken op Brawl Stars?

Start het spel. Het spelaccount dat is verbonden aan je Google Play-/Game Center-account wordt geladen. Ga naar Instellingen en tik op de knop onder het kopje Supercell ID. Selecteer nu Registreren.

Hoe ontstaat een supercel?

In een zeer warme en vochtige atmosfeer zit veel energie. Als de atmosfeer warm, vochtig en onstabiel is en ook de windsnelheid flink toeneemt met de hoogte, dan kan een supercell ontstaan. In een warme, vochtige en onstabiele atmosfeer begint de warme vochtige lucht vanaf het aardoppervlak op te stijgen.

Related Posts