Hoe kun je nagellak sneller laten drogen?

Hoe kun je nagellak sneller laten drogen?

Koud water Kou laat de lak sneller uitharden, dus een simpel trucje is om je nagels onder te dompelen in koud water. Om de lak niet te verpesten door de harde straal van de kraan kun je beter een kopje vullen met koud water. Wacht twee minuten et voilà, je bent good to go.

Hoe lang duurt het tot nagellak droog is?

Geef je nagellak drie minuten de tijd om uit te harden en je kunt je handen weer normaal gebruiken. Schone, vetvrije nagels zorgen er niet alleen voor dat je nagellak langer blijft zitten, maar ook dat de lak sneller droogt.

Welke nagellak droogt snel?

Gebruik een sneldrogende nagellak/topcoat Tegenwoordig zijn er heel wat lakken die beloven snel te drogen. Zelf vind ik dat altijd wel prettig, want vaak zijn ze echt sneller droog dan normale lakken. Mijn persoonlijke favorieten zijn de Sally Hansen Insta-Dri lakken en de Essie Speed Setter Topcoat.

Hoe weet je wanneer je nagellak droog is?

Het duurt 20-60 minuten voordat nagellak helemaal droog is. Als je het proces wilt versnellen, dan kun je dunne lagen sneldrogende nagellak aanbrengen en droogspray gebruiken. Je kunt tevens een föhn, bakspray en ijswater gebruiken.

Gelukkig zijn er een aantal handige tips waardoor je gemakkelijk je nagels sneller kunt laten drogen.

  1. Breng dunne laagjes nagellak aan.
  2. Gebruik een sneldrogende nagellak/topcoat.
  3. Gebruik een sneldrogende spray.
  4. Pas op met oude of stroperige nagellak.
  5. Stop je handen in koud water/vriezer.
  6. Droog je nagels met een haarföhn.

Waarom wordt nagellak niet hard?

Kou laat de lak sneller uitharden, dus een simpel trucje is om je nagels onder te dompelen in koud water. Om de lak niet te verpesten door de harde straal van de kraan kun je beter een kopje vullen met koud water. Wacht twee minuten et voilà, je bent good to go.

Related Posts