Hoe laad je een Nikon camera op?

Hoe laad je een Nikon camera op?

Het opladen begint als de camera is aangesloten op een stopcontact terwijl de batterij is geplaatst, zoals in de illustratie wordt weergegeven. Het groene camera-aan-lampje knippert langzaam om aan te geven dat de batterij wordt opgeladen. Als het opladen is voltooid, gaat het camera-aan-lampje uit.

Hoe moet je een camera opladen?

Oplossing. U kunt een USB-kabel gebruiken om de batterij van de camera op te laden. Plaats de meegeleverde batterij in de camera, zodat deze wordt opgeladen. U kunt de compacte voedingsadapter of een computer gebruiken om de batterij op te laden.

Hoe lang moet een camera opladen?

Het duurt ongeveer 2 uur om een volledig lege accu bij kamertemperatuur (23 °C) helemaal op te laden. Hoe lang het duurt om de accu op te laden, is sterk afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de resterende capaciteit van de accu.

Hoe lang duurt het opladen van een camera batterij?

Oplossing

Batterij De camcorder gebruiken Batterijoplader
CB-2LWE (in de handel verkrijgbaar)
NB-2LH (in de handel verkrijgbaar) 135 min. 105 min.
BP-2L13 (meegeleverd) 225 min. 175 min.
BP-2L14 (in de handel verkrijgbaar) 240 min. 195 min.

Hoe laad je een Canon camera op?

Sluit het netsnoer aan op de oplader en steek de stekker in het stopcontact. Het laden begint automatisch en het laadlampje wordt oranje….Raadpleeg ook Voorzorgsmaatregelen bij het opladen van de accu voordat u de accu oplaadt.

  1. Verwijder het beschermdeksel.
  2. Sluit de accu goed aan op de acculader.
  3. Laad de batterij op.

Hoeveel keer kan je een accu opladen?

Hoe vaak je een batterij kunt opladen, ligt aan het soort oplaadbare batterij. De aantallen variëren van 300 tot 1500 keer.

Related Posts