Hoe lang blijft visvoer goed?

Hoe lang blijft visvoer goed?

Zolang je het droog bewaard gaat het jaren mee. laat er geen vocht bij komen want dan gaat het rotten. ik heb zelf guppen voer, gekocht via marktplaats en daar kan ik nog wel een jaar mee vooruit, zolang het maar droog bewaard blijft.

Hoe lang kun je lokvoer bewaren?

Bewaar dit lokvoer niet. Lokvoer dat aangemaakt is, begint aan een gistingsproces, waardoor het na enige tijd (ongeveer 16 – 24 uur) waardeloos wordt. Gooi het lokvoer dat u over heeft niet in het water, maar deponeer het in een vuilnisbak. Overigens kunt u uw lokvoer dat u over hebt wel invriezen.

Kan visvoer over datum?

Zolang het voer goed verpakt heeft gezeten kun je het prima voeren tot zelfs na die datum. Bewaar het bij voorkeur koel, in de kelder of de schuur. Mijn lokale Koidealer voert zelf zakken uit de winkel die over datum dreigen te gaan in zijn eigen vijver. En dat levert helemaal geen problemen op.

Hoe vissen met Casters?

Het belangrijkste bij het vissen met casters is immers de regelmaat van voeren. Is er een school voorns op je casterstek gearriveerd dan blijven ze azen. Althans zolang er met regelmaat casters naar de bodem zinken. Het inwerpen van casters maakt ook een typisch geluid dat voorns na een tijd herkennen.

Kun je Casters invriezen?

Zeker, je kunt ze invriezen. Als ze ontdooien krijgen ze alleen vrijwel meteen een bruine kleur… Niet ideaal dus.

Wat vang je met Casters?

Casters behoren zonder twijfel tot de beste aassoorten voor alle witvis. En zeker als je het voorzien hebt op grote blankvoorn is dit een vaak niet te overtreffen aas. En in de wintermaanden vaak onverslaanbaar, zeker als je ze vanuit de hand of met een cup voeren.

Hoe vis je met maden?

In helder water zie je vaak vissen op half water liggen. Probeer voorzichtig een aantal maden over de vis te schieten met een katapult. Gebruik er niet te veel anders want de kans op schrikken neemt dan erg toe. De vis zal in veel gevallen redelijk snel het aas willen oppikken en zich richting de bodem begeven.

Related Posts