Hoe lang is ketoconazol houdbaar?

Hoe lang is ketoconazol houdbaar?

Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.

Wat kost Ketoconazol?

Kostenoverzicht ketoconazol (cutaan)

CLOTRIMAZOL
Gemiddelde prijs per 15 g
GENERIEK, CREME 20 mg /G € 2,26
ANTISCHIMMELCREME HTP, CREME 20 mg /G € 1,71
DAKTARIN, CREME 20 mg /G € 5,50

Wat kost ketoconazol?

Is miconazol hetzelfde als Ketoconazol?

Ketoconazol of miconazol toevoegen aan corticosteroiden. * Vanuit farmacologisch oogpunt is er weinig verschil tussen ketoconazol en het iets goedkopere miconazol. Op dit moment (2006) wordt miconazol echter niet vergoed, dus gaat de voorkeur uit naar ketaconazol.

Is miconazol hetzelfde als ketoconazol?

Wat zit er in ketoconazol?

Welke stoffen zitten er in dit medicijn? – De werkzame stof in dit medicijn is ketoconazol. – De andere stoffen in dit medicijn zijn propyleenglycol (E 1520), stearylalcohol, cetylalcohol, sorbitanmonostearaat, polysorbaat, isopropylmyristaat, natriumsulfiet (E 221) en water.

Wat kost miconazol creme?

Kostenoverzicht miconazol (cutaan)

CLOTRIMAZOL
Gemiddelde prijs per 15 g
MICONAZOL
Gemiddelde prijs per 15 g
GENERIEK, CREME 20 mg /G € 2,26 € 0,00 vergoed € 0,15 bijbetalen Gemiddeld € 2,26 bijbetalen

Waar is ketoconazol verkrijgbaar?

Ketoconazol is sinds 1981 internationaal op de markt. Ketoconazol is voor gebruik op de hoofdhuid op recept verkrijgbaar in een shampoo als het merkloze Ketoconazol. Deze tekst gaat alleen over de shampoo voor op de hoofdhuid. Behalve in een shampoo is ketoconazol ook verkrijgbaar in een crème. Zie hiervoor de tekst Ketoconazol crème.

Wanneer doodt ketoconazol uw haar?

Ketoconazol doodt schimmel en gisten. Bij een jeukende uitslag op uw hoofdhuid (seborroïsch eczeem). De hoofdhuid wordt rood en er ontstaan gele, vettige schilfers. Was uw haar minimaal 2 keer per week met de shampoo.

Wat zijn de bijwerkingen van ketoconazol J-C crème?

Van Ketoconazol J-C crème zijn de volgende bijwerkingen bekend. Vaak (bij 1 op de 10 tot 100 gebruikers): – Huid: branderig gevoel van de huid – Op de toedieningsplaats: roodheid of jeuk . Soms (bij 1 op de 100 tot 1000 gebruikers): – Afweersysteem: overgevoeligheid.

Wat is ketoconazol Aurobindo shampoo 20 mg?

Ketoconazol Aurobindo Shampoo 20 mg/g behoort tot de groep van antischimmelmiddelen. Het is werkzaam tegen schimmels bij aandoeningen van de hoofdhuid en werkt snel op symptomen als schilfering en jeuk.

Related Posts