Hoe maak je room spray?

Hoe maak je room spray?

Je kunt zoveel roomspray maken als je wilt, als de verhoudingen maar 50/50 zijn. Dus een deel water en een deel alcohol. Je voegt de alcohol toe aan het mengsel omdat de olie anders niet met het water mengt. Kies altijd voor een geurloze alcohol, omdat dit niet het eindresultaat van de roomspray in de weg gaat zitten.

Hoe maak ik zelf Geurstokjes?

Huisparfum geurstokjes 100 ML

 1. 50 ml (baby)olie (geurarm)
 2. 30 ml alcohol 70%
 3. 20 ml etherische olie.
 4. flesje/vaasje met een smalle dunne hals.
 5. bamboestokjes of satéprikkers.
 6. maatbeker.
 7. flesje met dekseltje om in te mengen.

Wat is Roomspray?

De hoofdfunctie van de roomspray is het zuiveren van de lucht. Daarnaast zorgt de roomspray voor ontspanning, het geven van energie, of verlicht het de ademhaling, afhankelijk van welke roomspray je gebruikt ( relax, vitality of fresh ). Deze staan bekend om hun zuiverende, ontspannende en rustgevende eigenschappen.

Hoe maak je een lekker geurtje?

Stappen

 1. Verzamel de kruiden en bloemen die je lekker vindt, bijvoorbeeld rozen, rozemarijn of jasmijn. Ik kies voor lavendel.
 2. Stamp ze fijn met een vijzel.
 3. Voeg wat water toe, bijvoorbeeld op een lepel lavendel 10 tot 12 druppels.
 4. Doe er een druppel alcohol bij.
 5. Zeef het mengsel en giet het over in een parfumflesje.

Hoe gebruik je Roomspray?

Hoe te gebruiken: Goed schudden voor gebruik en spray de roomspray met de musk geur hoog in de lucht in het midden van de kamer, kantoor of auto voor een heerlijk langdurige geur.

Wat zijn Geurparels?

Je hebt er zeker al over gehoord, misschien onder een andere naam: wasparels, geurparels of geparfumeerde parels. Hoe je ze ook noemt, de Lenor Geurbooster bezorgt je wasgoed een aangename frisse geur na elke wasbeurt en een milde frisheid die tot 12 weken houdt in de kast.

Related Posts