Hoe meer woorden schrijven?

Hoe meer woorden schrijven?

Herhaal wat je eerder hebt gezegd op een subtiele wijze. Dit kan bijvoorbeeld door aan het einde van een hoofdstuk het verhaal nog eens samen te vatten of door het doel van het schrijven te herhalen. Herhaal geen zinnen, ook niet door ze om te schrijven. Dit valt op voor vrijwel iedere lezer en is afleidend.

Hoe maak je langere zinnen?

  1. Inhoudsopgave.
  2. Indeling in subonderwerpen.
  3. Voeg een update toe.
  4. Neem nieuws op.
  5. Voeg voorbeelden toe.
  6. Voeg citaten toe.
  7. Voeg sociale media toe.
  8. Voeg afbeeldingen toe.

Hoe kan je je spreekbeurt langer maken?

Deze is geniepig maar effectief: Schrijf in de rechterbovenhoek, op elke pagina, je naam, datum, klas, les en de naam van je leraar….

  1. Een slimme manier om te smokkelen in de lengte van je document is om alleen de lettergrootte van leestekens te vergroten.
  2. Dikgedrukt/Schuingedrukt.

Hoeveel woorden voor een verslag?

Hoeveel woorden bevat een gemiddelde scriptie? HBO- of bachelorscripties bevatten gemiddeld tussen de 10.000 en 18.000 woorden, het aantal woorden in masterscripties ligt tussen de 13.000 en 20.000 woorden. De bijlagen worden niet meegeteld bij het aantal woorden.

Hoe krijg ik meer woorden in mijn verslag?

Je kunt het beste wat rekken in je inleiding, dan aan de ‘inhoudelijkere’ tekst van je verslag. In Word kun je ervoor kiezen om de ruimte tussen zinnen groter of kleiner te maken. Wanneer je de ruimte iets groter maakt – dus ook echt iets groter, en niet veel groter – dan zal je verslag aardig wat langer worden.

Hoe maak je een verslag langer?

Belangrijke tekst of quotes moet je voor leesbaarheid al dik- of schuingedrukt maken. Het helpt ook in de lengte van je document! Het letterpunt van 11 naar 12 veranderen valt minder op als je je documenten inlevert in PDF in plaats van een Word bestand. Uitgeprint is het natuurlijk nog minder merkbaar.

Related Posts