Hoe onderteken je een kerstkaart?

Hoe onderteken je een kerstkaart?

Wil je een kerstgroet sturen naar bekenden en kennissen die je niet zo vaak spreekt of wil je je collega’s een fijne kerst wensen? Dan kun je je kerstkaart signeren met ‘Groet’ of alleen jullie namen en achternaam. Natuurlijk kun je de ondertekening ook iets feestelijker maken met ‘Kerstgroetjes’.

Hoeveel kerstkaarten worden er verstuurd gemiddeld?

Rondom de kerstdagen versturen we als Nederlanders zo’n 170 miljoen kerstkaarten. Dat zijn er gemiddeld zo’n 10 per persoon.

Hoe een kaart afsluiten?

Om je brief op een meer formele manier af te sluiten kun je kiezen voor “Met vriendelijke groeten,” “Hartelijke groeten,” of “Beste groet.” Een meer informele brief kun je afsluiten met “Veel liefs,” “Groetjes,” of “Het beste.”

Wat zet je op een kerstkaart voor 2022?

Hele fijne feestdagen gewenst, en we hopen op een ‘normaler’ 2022! Alleen samen maken we een succes van 2022! Het was een bijzonder jaar! We blikken terug op een prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Lees ook:   Is Atlas cross platform Xbox and PS4?

Wat schrijven op kerstkaart 2022?

Wij wensen je 365 dagen gevuld met warmte en licht, een nieuw jaar boordevol geluk! Wij wensen jullie 365 zalige dagen toe en uiteraard ook fijne Kerstdagen! Wij wensen u een prettige feestdagen en een succesvol 2022. Wij wensen u goede kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022.

Wat wens je iemand met kerst?

De beste wensen voor het nieuwe jaar, en fijne kerstdagen.

  • Geniet van de kerstdagen, en proost op een mooi nieuwjaar!
  • Wij wensen met heel ons hart. dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort.
  • Fijne kerstdagen en een gelukkig { jaartal }.
  • Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar.

Wat is een afsluitende zin?

Klassieke voorbeelden van een slotzin Gebruik deze klassieke slotzinnen als eventuele inspiratie: Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij zien uw antwoord met belangstelling tegemoet.

Related Posts