Hoe scheerapparaat ontsmetten?

Hoe scheerapparaat ontsmetten?

Je kunt ook je elektrisch scheerapparaat spoelen onder heet water nadat je deze twee of drie keer gebruikt hebt. Ook hier kun je wat vloeibare zeep bij gebruiken om de scheermesjes nog schoner te krijgen. Om de levensduur van de scheerkop te verbeteren kun je zelfs een klein drupje olie gebruiken.

Hoe maak je Philips scheerapparaat schoon?

Verwijder het scheerhoofd van uw Philips-scheerapparaat. Spoel het scheerhoofd minimaal 30 seconden schoon onder de warme kraan. Schud het water van het scheerhoofd en laat het aan de lucht drogen. Druk op de ontgrendelknop om het bovenste deel van het scheerhoofd te openen en verwijder het van het scheerhoofd.

Hoe maak je een ladyshave schoon?

Als het scheerhoofd grondiger moet worden schoongemaakt, maakt u een zeepbad met milde zeep, zet u het scheerhoofd weer in elkaar en bevestigt u het weer op het handvat. Schakel het apparaat enkele seconden in terwijl u het scheerhoofd in het water houdt. Spoel grondig af met water. Laat het aan de lucht drogen.

Hoe tondeuse schoonmaken?

In 5 stappen je tondeuse schoonmaken

  1. Zet de tondeuse uit en verwijder de stekker uit het stopcontact.
  2. Houd de tondeuse met de messen naar boven.
  3. Borstel nu de messen af met het meegeleverde reinigingsborsteltje.
  4. Spoel vervolgens de messen van de tondeuse af onder de kraan.
  5. Plaats tot slot de mesjes terug.

Hoe lang blijft een scheerapparaat goed?

Scheerkoppen kunnen een aanzienlijk lange tijd mee en zullen pas na 6 maanden tot 1 jaar vervangen moeten worden afhankelijk van hoe intensief je gebruik maakt van je scheerapparaat.

Hoe maak je een epilator schoon?

Gebruik een schone epilator Als het niet schoon is, kunt u het onder een kraan met stromend water houden om het schoon te maken. U kunt handzeep gebruiken om de epileerschijfjes schoon te maken. Spoel daarna wel de zeep goed af met water. Droog het epileerhoofd volledig af voordat u het weer aan het apparaat bevestigt.

Related Posts