Hoe snel resultaat EMS?

Hoe snel resultaat EMS?

Na hoeveel EMS trainingen ga je resultaat ervaren? De effecten van een EMS training zijn vrijwel direct te ervaren. Tijdens en na de sessie door het “happy hormoon” effect. Direct na de eerste training zul je het voldane gevoel hebben alsof je meerdere uren in de sportschool doorgebracht hebt.

Is EMS training gevaarlijk?

IS EMS-TRAINING GEVAARLIJK? Wij zijn al meer dan 30 jaar expert op het gebied van elektrische spierstimulatie en weten daarom precies waar we op moeten letten bij het trainen met elektriciteit. In principe is EMS-training niet gevaarlijk.

Wat is elektrostimulatie?

Elektrostimulatie is een manier om via elektrische prikkels door de huid heen, zenuw- en/of spiervezels te stimuleren, waardoor spieren geactiveerd kunnen worden.

Wat kost EMS-training?

Een trainingseenheid van 20 minuten bij een EMS-trainer heb je al vanaf ongeveer € 20. Er zijn verschillende tarieven voor een proeftraining, instructietraining met een gehuurd apparaat of regelmatige EMS-personal training.

Hoe vaak Bodytec per week?

Hoe vaak per week mogen beginners Bodytec trainingen volgen? Door de effectiviteit van Bodytec zijn twee trainingen per week voldoende om doelstellingen te bereiken. Doelstellingen worden niet alleen bereikt door inspanning, maar ook door ontspanning. Neem daarom tussen twee trainingen altijd minimaal 48 uur rust.

Wat kost Bodytec?

De prijs van een Bodytec sessie varieert van € 17,50 tot € 27,50 per sessie en hangt af van welke rittenkaart of abonnement je kiest. Voor ondernemers geldt er een regeling voor Bodytec training met belastingvoordeel.

Wat is een TENS apparaat?

Bij een TENS-behandeling geven we zwakke elektrische stroompjes door uw huid heen aan uw zenuwen. De behandeling heet ook wel zenuwstimulatie. Door de elektrische stroompjes werken de pijnzenuwen minder goed. Daardoor kan u minder pijn voelen.

Related Posts