Hoe vaak bank Insprayen?

Hoe vaak bank Insprayen?

Voordelen van het impregneren van uw bank Ook wordt vaak aangeraden om je bank minstens één keer per jaar door professionals te laten reinigen, het belang van schoonmaakbeurten kan niet onderschat worden. Je bank blijft langer goed en ziet er beter uit.

Hoe bescherm ik mijn bank?

Stoffen bank beschermen tegen vuil

  1. Kussens regelmatig opschudden.
  2. Ga niet altijd op dezelfde plek zitten.
  3. Gebruik een pluizenkam als u last heeft van pilling.
  4. Zuig de bank wekelijks.
  5. Zet de bank niet in direct zonlicht.
  6. Plaats het bankstel niet te dicht bij een verwarming.

Wat kost bank impregneren?

Wanneer u een nieuw bankstel gekocht heeft. Wordt vaak de vraag gesteld of u de bank ook wilt laten impregneren. Kosten zijn vaak rond de 40 tot 50 euro per zitplaats. Met als voordeel dat er ook een soort serviceregeling bij in zit.

Hoe stoffen zetel beschermen?

Speel op zeker en laat je zetel meteen behandelen met Protexx. Deze beschermlaag beschermt je zetel tegen indringen van vuil en en vloeistoffen. Een druppeltje wijn of een toastje dat net de mond niet haalt, hoeft dan geen ramp te zijn. Je geniet van een onzichtbare bescherming die toch al snel een 5-tal jaar meegaat.

Ook wordt vaak aangeraden om je bank minstens één keer per jaar door professionals te laten reinigen, het belang van schoonmaakbeurten kan niet onderschat worden. Je bank blijft langer goed en ziet er beter uit.

Hoe bank inspuiten?

Houd de spuitbus tijdens het spuiten rechtop en spuit op +/- 20/30 centimeter afstand in gelijkmatige banen. Ventileer de ruimte goed tijdens het aanbrengen en blijf de ruimte nog 3 uur ventileren na het aanbrengen. De totale droogtijd is +/- 12 uur. Daarna is de bank goed voorbereid tegen vuil en vlekken.

Hoe leren bank impregneren?

Op een afstand van circa 30 cm spuit u het impregneermiddel in lange banen over de bank. Waarbij u elke volgende baan iets laat overlappen. Na de impregneer behandeling moet u de meubels circa 12 uur laten drogen en de ruimte goed ventileren. Na elke reinigingsbeurt moet u de zitmeubels overnieuw impregneren.

Hoe bescherm je je bank?

Bescherm je bank dan ook met een bankhoes voordat uw bank onder de vlekken zit. Maar neem dan wel een hoes die niet afgeeft, niet krimpt als je hem wast en gemaakt is van een dikke kwaliteit stof. Een bankhoes die wel past natuurlijk en niet zo een goedkoop Chinees ding.

Wat kost een Protexx behandeling?

Protexx is een voorbeeld van een impregneermiddel wat u kunt laten doen door de winkelier. Wanneer u een nieuw bankstel gekocht heeft. Wordt vaak de vraag gesteld of u de bank ook wilt laten impregneren. Kosten zijn vaak rond de 40 tot 50 euro per zitplaats.

Related Posts