Hoe verander ik mijn locatie op Badoo?

Hoe verander ik mijn locatie op Badoo?

Hoe kan ik de locatie van mijn profiel veranderen? Op je profielpagina, klik op naast de plaatsnaam en voer je nieuwe plaatsnaam in.

Hoe krijg je meer matches op Badoo?

Jij kunt credits kopen om te zorgen dat je vaker gezien wordt door anderen, waardoor je sneller matches krijgt. Je kunt je Badoo aantrekkelijkheid boosten zeg maar.

Kan ik iemand opzoeken op Badoo?

Met de functie “leden in de buurt” toont Badoo je alle leden die zich in de buurt bij je bevinden. Ideaal wanneer je een snelle date wilt scoren in je eigen omgeving. Ook kun je aangeven of je op zoek bent naar nieuwe vrienden, een leuke chat of iemand om mee te daten.

Lees ook:   Waaruit bestaat de celwand?

Hoe kan ik op Badoo zien wie ik geliked heb?

Kennismakingsspel. Het Kennismakingsspel werkt precies hetzelfde als Tinder. Je krijgt profielen te zien, je kunt liken en niet liken. Als jij je “superpowers” aan hebt kun je ontdekken wie jou geliked heeft.

Hoe kan ik Badoo verwijderen?

Badoo app verwijderen op je telefoon

 1. Open de Badoo app en klik links in beeld op het menu.
 2. Klik op het tandwieltje.
 3. Scroll bij instellingen helemaal naar beneden en klik op “Account.”
 4. Klik helemaal onderaan op de link “Account verwijderen.”
 5. Kies voor “je account verwijderen” en klik op “verder.”

Hoe kom ik in contact met Badoo?

Het ID van de gebruiker (i.e. http://badoo.com/0123456789) of het e-mailadres dat gebruikt is voor de registratie. De reden voor het indienen van dit verzoek, en welke informatie er nodig is. Een e-mailadres, met als domein een rechtshandhavingsinstelling en een telefoonnummer.

Wat is een crush op Badoo?

Crush versturen Als je iemand een crush verstuurt krijgt die meteen jouw profiel te zien. Een crush werkt op credits, dus als je het geld er voor over hebt kun je er zoveel sturen als je wilt.

Lees ook:   Wat valt onder Pensioenwet?

Hoe stop ik Badoo abonnement?

Hoe kan ik het lidmaatschap van Badoo stopzetten?

 1. In te loggen op je account.
 2. Klik aan de linkerzijde van de pagina op Profiel verwijderen.
 3. Klik vervolgens op Verder gaan met het verwijderen van je profiel.
 4. Vul je wachtwoord in.
 5. Geef een reden waarom je je profiel wil verwijderen.
 6. Klik op de button Oké, ik ben er klaar voor.

Is Badoo betalend?

Badoo is gratis te gebruiken. Voor de basisfunctionaliteiten hoef je niet te betalen. Wel heb je de mogelijkheid om te betalen voor extra’s. Zo kun je bijvoorbeeld in de spotlight staan, waardoor je profiel vaker bij andere gebruikers wordt weergegeven.

Related Posts