Hoe verwijder ik dubbele regels in Excel?

Hoe verwijder ik dubbele regels in Excel?

Dubbele waarden verwijderen

  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.

Waarom kan ik een rij niet verwijderen in Excel?

Cellen, rijen of kolommen verwijderen Selecteer de cellen, rijen of kolommen die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop en selecteer de gewenste optie voor verwijderen, bijvoorbeeld Cellen verwijderen en omhoog verplaatsen, Cellen verwijderen en naar links verplaatsen,Rijen verwijderen,of Kolommen verwijderen.

Hoe 2 Excel bestanden vergelijken?

Twee Excel-werkmappen vergelijken Klik op Start > Bestanden vergelijken. Het dialoogvenster Bestanden vergelijken wordt weergegeven. Klik op het blauwe mappictogram naast het vak Vergelijken om te bladeren naar de eerdere versie van uw werkmap.

Hoe verwijder ik lijnen in Excel?

  1. Selecteer het werkblad.
  2. Klik op het tabblad Pagina-indeling.
  3. Rasterlijnen weergeven: schakel onder Rasterlijnenhet selectievakje Beeld in. Rasterlijnen verbergen: onder Rasterlijnenhet selectievakje Beeld uit.

Hoeveel verschillende waarden Excel?

Cellen in een lijst of Excel-tabelkolom tellen met behulp van de functie SUBTOTAAL. Gebruik de functie SUBTOTAAL om het aantal waarden in een tabel Excel celbereik te tellen. Als de tabel of het bereik verborgen cellen bevat, kunt u SUBTOTAAL gebruiken om deze verborgen cellen op te nemen of uit te sluiten.

Wat is de unieke waarde in een tabel?

In elke tabel moet er een primaire sleutel of unieke waarde aanwezig zijn. Dit is een kolom of veld dat uniek is voor alle records. Enkele voorbeelden: In een tabel “Auto’s” zal bijvoorbeeld de kolom nummerplaat uniek zijn.

Related Posts