Hoe verwijder ik een Facebook-account zonder wachtwoord?

Hoe verwijder ik een Facebook-account zonder wachtwoord?

Houd er rekening mee dat je niet meer kunt inloggen en je data niet meer kunt herstellen nadat je account verwijderd is. Je hebt je wachtwoord nodig om je Facebook-account te verwijderen. Als je je wachtwoord niet meer weet, moet je eerst een nieuw wachtwoord aanvragen. Hierna kun je je Facebook-account verwijderen.

Hoe verwijder ik een account van Facebook?

Je account permanent verwijderen:

  1. Klik in je hoofdprofiel op rechtsboven in Facebook.
  2. Selecteer Instellingen en privacy en klik op Instellingen.
  3. Klik in de linkerkolom op Je Facebook-gegevens.
  4. Klik op Deactiveren en verwijderen.
  5. Kies Account verwijderen en klik daarna op Doorgaan naar account verwijderen.

Hoe verwijder je een Facebook account van een overleden persoon?

Klik rechtsboven op Facebook op het driehoekje en selecteer ‘Instellingen’ Klik in het menu links op ‘Algemeen’ Klik op ‘Contactpersoon voor accounts met herdenkingsstatus’ Klik op ‘Verzoek om je account te verwijderen nadat je overlijdt’ en volg de instructies op het scherm.

Hoe kan ik een dubbel Facebook-account verwijderen?

Log in op je account dat je kwijt wilt. Ga naar Mijn account verwijderen (zie de link) klik op versturen. Geef wachtwoord op en klik op OK. Het profiel wordt verwijderd.

Facebook verwijderen zonder wachtwoord Als een dierbare is overleden en je geen toegang hebt tot het account, kun je Facebook vragen om het account te verwijderen. Bij het indienen van het verzoek is het nodig om verschillende documenten mee te sturen.

Kun je Instagram tijdelijk deactiveren?

Je Instagram account deactiveren is tijdelijk en kan op elk moment ongedaan gemaakt worden. Wanneer je jouw account deactiveert zal je Instagram profiel verborgen worden voor anderen. Dit betekent dat dus ook je foto’s, reacties en likes niet meer zichtbaar zijn voor anderen.

Related Posts