Hoe verwijder ik Zoom?

Hoe verwijder ik Zoom?

Start uw browser en ga naar de Zoom-website op uw computer (het maakt niet uit of het een Mac of pc is). Druk op “Mijn account” in de rechterbovenhoek. Druk op de knop “Accountbeheer” in het linkerdeelvenster onder het gedeelte “Beheerder”. Selecteer ‘Accountprofiel’ en klik vervolgens op ‘Mijn account beëindigen’.

Hoe moet ik Zoom gebruiken?

U hebt eenvoudig toegang tot Zoom-opnames door de Zoom-app te openen en naar vergaderingen te navigeren. Eenmaal daar zie je een tabblad “opgenomen” waar je de vergadering kunt kiezen die je nodig hebt en vervolgens de opname kunt afspelen of openen.

Hoe maak je Zoom meeting aan?

Zelf een nieuwe vergadering in Zoom starten doe je door op ‘New Meeting’ te klikken. Jij wordt dan de ‘Host’ van een nieuwe vergadering, zodat jij ook je collega’s kunt uitnodigen. Met ‘Schedule’ plan je vast een toekomstige vergadering. Je hoeft dan alleen nog de Meeting ID te delen.

Lees ook:   Welk genre muziek wordt er normaal bij Line Dance gespeeld?

Hoe verwijder ik Zoom van mijn macbook?

Het tweede bestand vind je in je gebruikersmap, onder ‘Bibliotheek/Internet Plug-Ins’. Dat bestand heet ZoomUsPlugIn. plugin. Verwijder je zowel de app als de plug-in, is Zoom helemaal van je Mac verdwenen.

Welke Zoom installeren?

Voor je Android telefoon of tablet ga je naar de Google Play Store, zoek hier naar zoom cloud meetings app en installeer deze. Installatie iOS, iPhone of iPad: Ga naar de App Store en zoek naar de app Zoom Cloud Meetings. Download en installeer deze.

Hoe lang duurt Zoom meeting?

Zoom kan gratis gebruikt worden tot 100 deelnemers; voor een groter aantal deelnemers is er een betalende versie nodig. Er is normaal een 40 min. limiet per vergadering, maar het is mogelijk om de vergadering te verlengen waardoor het geen probleem is om een langere synchrone sessie te verzorgen.

Hoe nodig ik mensen uit voor een zoom meeting?

Open de Zoom-app en start of neem deel aan een videoconferentie. Klik in de werkbalk van het vergadervenster op “ Deelnemers ”. De deelnemerskolom wordt vervolgens aan de rechterkant van het scherm geopend. Klik onderaan op ” Uitnodigen “.

Lees ook:   Kan ik permanent verwijderde mail terughalen?

Waar vind je Zoom opname terug?

Waar worden die opname bewaard? Als je met zoom opnames maakt kan je kiezen om deze op je computer te bewaren of in de cloud op een server. Deze opnames worden opgeslagen als mp4. Dat is een videoformaat dat op elk apparaat is af te spelen.

Waar staan Zoom opnames?

Zoom recordings are stored either locally on your computer, or in the Zoom cloud, if you’re a licensed user. Local recording is available to both free users and paid subscribers, but is not supported on iOS or Android. Note that cloud recording does come with limitations, depending on the plan tier you have.

Related Posts