Hoe werkt een draadloze afstandsbediening?

Hoe werkt een draadloze afstandsbediening?

De meeste afstandsbedieningen werken door middel van nabij infrarood (IR) licht. Voor afstandsbedieningen ligt de golflengte normaal in het niet-zichtbare deel van het golflengtegebied, tussen 800 en 950 nm.

Met een draadloze afstandsbediening wordt doorgaans een – bij voorkeur – klein en handzaam commando-apparaat bedoeld, waarmee men door middel van druktoetsen middels infrarood-, ultrasone of radiografische signalen een elektronisch of elektrisch apparaat kan aansturen.

Waar zit IR oog Digicorder Orange?

@Geert2 ik heb het hier getest met een oude Marmitek VideoControl3 (IR extender via coax) en dit werkt, de ontvanger van de Orange decoder zit links vooraan ergens in de buurt van de USB poort. De IR zendmodule die je aan de binnenkant van de kastdeur kleeft moet wel recht naar die zone gericht worden.

Hoe werkt het KlikAanKlikUit systeem?

Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen (aan/uit, dimmen, open/dicht). Dit kan handmatig (met een afstandsbediening of draadloze wandschakelaar) of automatisch (met een timer, bewegingsmelder of schemer sensor).

Hoe werkt afstandsbediening klik aan klik uit?

Met deze afstandsbediening kunt u meerdere ontvangers (voor verlichting/zonwering/ apparatuur/draadloze deurbel) draadloos bedienen. De afstandsbediening heeft 16 kanalen en een handige groep aan/uit toets waarmee u een groep ontvangers naar keuze tegelijk aan/uit kunt schakelen.

Hoe verbind ik KlikAanKlikUit?

2.1 Een nieuw apparaat verbinden A Druk op een kamer naam om deze te openen. B Druk op de + knop bovenaan het scherm om een nieuw apparaat toe te voegen. C Voer een naam in voor het apparaat dat wordt toegevoegd.

Hoe koppel ik KlikAanKlikUit?

De koppelmodus duurt ongeveer 6 seconden en de LED op de schakelaar knippert groen. (tijdens de koppelmodus) een AAN signaal met een KlikAanKlikUit zender. en de LED op de schakelaar gaat uit om te bevestigen dat het koppelen is geslaagd. De schakelaar kan maximaal 32 verschillende zenders in het geheugen opslaan.

Hoe werkt een stekker met afstandsbediening?

Een slimme stekker is een tussenstekker die je tussen je stekkerdraad lamp of apparatuur en het stopcontact plaatst. De slimme stekker koppel je aan een zender zoals een afstandsbediening waarna je je stekkerdraad lamp of apparatuur draadloos kunt bedienen met de afstandsbediening.

Related Posts