Hoe ziet mijn muur er geverfd uit?

Hoe ziet mijn muur er geverfd uit?

Met de Histor Kleurkiezer zie je in één oogopslag welke kleuren goed bij elkaar passen en het beste matchen met je meubels en accessoires. Maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat.

Welke kleur heb ik op de muur?

Sikkens heeft de oplossing om toch een kleurcode te achterhalen middels je smartphone camera. Via de speciale app kun je de kleur namelijk scannen door er een foto van te maken. De app zoekt er direct de juiste ACC-kleurcode bij. Met deze unieke kleurcode kun je de juiste kleur laten mengen voor jouw verf.

Welke kleur zit er op mijn muur?

Via de speciale app kun je de kleur namelijk scannen door er een foto van te maken. De app zoekt er direct de juiste ACC-kleurcode bij. Met deze unieke kleurcode kun je de juiste kleur laten mengen voor jouw verf. Je kunt de kleur zelfs direct op de muur visualiseren via de app.

Porter Paints Paint Color Visualizer Op de site van Porter Paints vind je voorbeeldfoto’s van verschillende ruimtes in huis, maar je kunt ook een eigen foto uploaden. Kies een kleurpalet en de kleuren verschijnen toegepast in beeld. Als je 9 beelden hebt geselecteerd, verschijnen deze op je scratchbook.

Welke kleur past op mijn muur?

Ga je voor warme of koude muurverf kleuren? Daarvoor kijk je eerst naar de functie van de ruimte. In een actieve ruimte (inkomhal, keuken) wil je dynamisch en alert zijn en gebruik je beter koudere kleuren. In een passieve ruimte (slaapkamer, living) wil je vooral tot rust komen en gebruik je beter warmere kleuren.

Hoeveel kleuren in je woonkamer?

Door de 60-30-10 regel in acht te nemen heb je een mooie leidraad. Kies een basiskleur/sfeer uit. Voor vele zijn dit witte muren en een houten vloer, deze kleuren en materialen laat je in verhouding 60% terug komen in je interieur. Daarna begint het leukste, je kiest een kleur uit die je voor 30% laat terug komen.

Daarvoor kijk je eerst naar de functie van de ruimte. In een actieve ruimte (inkomhal, keuken) wil je dynamisch en alert zijn en gebruik je beter koudere kleuren. In een passieve ruimte (slaapkamer, living) wil je vooral tot rust komen en gebruik je beter warmere kleuren. Kijk ook naar de lichtinval in de ruimte.

Is er een app die kleuren herkent?

Alle voordelen van de Sikkens app op een rijtje:

  • gratis applicatie voor Apple of Android toestellen.
  • onmiddellijk een kleursimulatie maken van uw ruimtes.
  • visualisatie van elke kleur op de muren.

Hoe kies je een kleurenpalet?

Denk aan geel en groen, blauw en paars en oranje en geel. Let er wel op, dat je deze kleuren vervolgens combineert met lichte, neutrale tinten als grijs, ecru of wit. Anders kan het een té bonte bedoening worden. Harmonieuze kleuren doen het perfect in de woonkamer.

Welke kleur op de muur 2022?

De interieur kleuren voor 2022 bestaan voornamelijk uit lichte en natuurlijke tinten. Hierbij is te denken aan frisse blauwe kleuren en rustige aardetinten, maar ook aan gedempte olijfgroene kleuren. De interieurkleuren van 2022 zorgen voor een rustgevende uitstraling waarin je je op je gemak voelt.

Related Posts