Hoelang geeft Ford garantie?

Hoelang geeft Ford garantie?

FORD BASISGARANTIE Onze Ford fabrieksgarantie garandeert je zorgeloos autorijden tot 2 jaar. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. En daar komt bij dat, wanneer je besluit jouw Ford te verkopen, de garantie overdraagbaar is. Een extra voordeel voor de nieuwe eigenaar.

Wat valt onder garantie Ford?

Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering.

Hoe werkt Ford Assistance?

Je kunt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, bij een ongeval of pech rekenen op hulp van Ford Assistance. Waar je ook bent in Nederland of Europa, wordt je voertuig ter plekke gerepareerd of gesleept.

Wat is Emergency Assistance?

Emergency Assistance werkt in combinatie met een compatibele gsm, die u bij u hebt wanneer er een airbag wordt geactiveerd (met uitzondering van de knie-airbag en de opblaasbare veiligheidsgordels ) of de brandstofpomp wordt afgesloten door de botsingsensor.

Heeft mijn Ford nog garantie?

Ford garandeert u zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van uw auto. Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten!

Welke garages zijn aangesloten bij Schadegarant?

Wat is mijn herstelbedrijf? Schadegarant of Glasgarant?

Verzekeraar Blikschade Ruitschade
ABN AMRO Schadegarant Glasgarant
Aegon Aegon Aegon
Allsecur Allsecur Allsecur
ASR Schadegarant Glasgarant

Wat is Ford Protect?

FORD GARANDEERT JE ZORGELOOS AUTORIJDEN TOT TWEE JAAR NA DE EERSTE KENTEKENREGISTRATIE VAN JE AUTO. Met Ford Protect kies je voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot drie, vier of vijf jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten!

Wat is schadeherstel?

Bij complexe schade worden de desbetreffende delen van jouw auto gedemonteerd en nauwkeurig geïnspecteerd. Bij schade aan het chassis wordt een richtbank gebruikt en wordt het plaatwerk en het spuitwerk hersteld. Rijhulpsystemen, zoals ADAS, worden gecontroleerd en eventueel opnieuw gekalibreerd.

Wat is een Autoschade?

Iedere autobezitter maakt het wel een keer mee: autoschade. Dit kan variëren van een kleine schade door een opspattend steentje of zelfs helemaal total loss. Hoe klein of groot de autoschade ook is, het is erg vervelend en je kunt er behoorlijk van schrikken.

Related Posts