Hoeveel Champions League heeft Ronaldo gewonnen?

Hoeveel Champions League heeft Ronaldo gewonnen?

In 2015 werd hij de all-time topscorer van de UEFA Champions League/Europacup I alsmede de meest scorende Real Madrid-speler ooit. Hij schaarde zich in 2018 tot het tiental spelers dat de Europacup I/UEFA Champions League minimaal vijfmaal won en de enige speler die dit presteerde met twee verschillende clubs.

Met wie heeft Ronaldo een relatie?

Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez verwachten een tweeling, laat het stel weten via Instagram. “Onze harten stromen over van liefde. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten”, schrijven ze aan de nog niet geboren tweeling.

Wie is Ronaldo zijn vriendin?

Cristiano Ronaldo heeft zijn ware liefde én de ideale moeder voor zijn kinderen gevonden in de 27-jarige Georgina Rodriguez. Al vijf jaar zijn ze samen, topvoetballer Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez.

Hoeveel keer heeft Messi Champions League gewonnen?

Messi won op zaterdag 6 juni 2015 voor de vierde keer in zijn carrière de Champions League. Daarmee evenaarde hij het record van Clarence Seedorf.

Wie heeft de meeste prijzen gewonnen Messi of Ronaldo?

Ranglijst

# Speler Doelp.
2 Cristiano Ronaldo 819
3 Ferenc Puskás 806
4 Ferenc Deák 794
5 Lionel Messi 783

Waar woont Messi in Barcelona?

De vraag is of Messi en zijn gezin in Parijs een even luxueus stukje zullen vinden als het huis waarin ze in Barcelona woonden. Dat bevindt zich in Castelldefels, een buitenwijk van de stad op goed 20 kilometer van het stadion waarin FC Barcelona zijn thuismatchen afwerkt.

Waar woont Ronaldo in Portugal?

Het is niet verrassend dat geboren Portugees Ronaldo ook een huis in de hoofdstad van Portugal bezit. Het gaat om een flat, maar wel de duurste flat die in Lissabon te vinden is. Zes miljoen euro! Daar krijgt de topaanvaller 3000 vierkante meter woonpret voor terug, met onder andere een eigen binnenzwembad en gym.

Related Posts