Hoeveel dagen nodig voor Phantasialand?

Hoeveel dagen nodig voor Phantasialand?

Phantasialand zorgt door de combinatie van veel attracties, shows en gezellige restaurants ervoor dat je eigenlijk twee dagen de tijd moet nemen om dit pretpark volledig te kunnen beleven. Een bezoek aan de Duitse steden Keulen en Bonn kan een leuke toevoeging zijn aan je korte vakantie.

Hoeveel attracties zijn er in Phantasialand?

Phantasialand
Attracties 44
Achtbanen 6
Darkrides 3
Simulators 0

Hoe groot moet je zijn voor Phantasialand?

Familieattracties

Attractie Eisen Themagebied
Raik Min. lengte: 1,00 m Kinderen tussen 1,00 m en 1,20 m onder begeleiding Mystery
Wakobato Kinderen <1,20 m onder begeleiding Fantasy
Wözl’s Wassertreter Min. lengte: 0,90 m Kinderen tussen 0,90 m en 1,20 m onder begeleiding Fantasy

Is Phantasialand het hele jaar open?

HET THEMAPARK IS MOMENTEEL GESLOTEN Vanaf 9 april 2022 is het park weer doorlopend tot en met 22 januari 2023 geopend.

Hoeveel achtbanen zijn er in Phantasialand?

Het park is verdeeld in zes thema’s: Deep in Africa, Mexico, Fantasy, Mystery, China Town en (Old) Berlin. Elk van de thema’s heeft een set attracties. In totaal telt Phantasialand 5 achtbanen en 3 waterattracties.

Kan ik als Nederlander naar Phantasialand?

Op de dag van uw bezoek moet u ter controle een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen tonen. (Voor kinderen onder de 16 jaar is een gezondheidskaart, studentenkaart, enz. ook geldig).

Welke test nodig voor Phantasialand?

Negatieve test – Een negatieve Coronatest (sneltest/PCR), doorgevoerd door een officieel erkende instantie (testcentrum, huisarts, apotheek.) – een antigeentest niet ouder dan 24u, een PCR-test niet ouder dan 48u op moment van vertoon aan de ingang – naast een bewijs van vaccinatie/genezingstest.

Welke maanden is Phantasialand open?

Openingstijden Phantasialand Doordat het park niet het hele jaar dezelfde bezoekersaantallen heeft is het in de maanden mei, juni, september, oktober en november dagelijks geopend van 9 tot 18.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de eerste week van juli en de laatste week van augustus.

Is Phantasialand open in de winter?

Phantasialand Wintertraum is in de wintermaanden november, december en januari geopend. De winteropenstelling is al jaren een groot succes door de gezellige en sfeervolle uitstraling van het pretpark. Je kunt ook kerst vieren in Phantasialand (enkel op 24 december gesloten).

Welke achtbanen zijn er in Phantasialand?

De achtbanen in Phantasialand zijn geweldig!…Er zijn 7 achtbanen in Phantasialand:

  • Taron.
  • Raik.
  • Crazy Bats.
  • Black Mamba.
  • Winja’s Fear&Force.
  • Colorado Adventure.
  • F.L.Y.

Hoeveel attracties zijn er in de Efteling?

Inmiddels bestaat de Efteling uit circa 60 attracties, als men de sprookjes uit het sprookjesbos apart meetelt. Hieronder vallen 6 achtbanen, 4 darkrides en 3 waterattracties.

Is het vandaag druk in Phantasialand?

Phantasialand heeft op de website helaas geen kalender waar je de drukste dagen van het jaar op kan zien, maar ook bij Phantasialand is het meestal in vakanties en op vrije dagen redelijk druk. En natuurlijk speelt ook het weer mee. Bij mooi en droog weer zal het drukker zijn dan bij heel warm weer of bij regen.

Related Posts