Hoeveel geld krijg ik als ik op kamers ga?

Hoeveel geld krijg ik als ik op kamers ga?

Houd je uitgaven bij Je moet niet alleen huur en verzekeringen betalen, maar bijvoorbeeld ook boodschappen, collegegeld en boeken. De gemiddelde huur van een studentenkamer is € 436 per maand.

Wat kost een gemiddelde studentenkamer in Groningen?

Huurprijs studentenkamers

Stad Gemiddelde Kamerprijs* Gemiddelde €/ m2
Groningen € 414,- € 21,89
Haarlem € 513,- € 21,18
Leeuwarden € 402,- € 20,93
Leiden € 441,- € 23,82

Waar wonen de studenten in Groningen?

Schilderswijk en zeeheldenbuurt Een wijk waar stadjers en studenten wonen in prachtige herenhuizen die vaak zelfs een tuin hebben. De wijk ligt dichtbij het centrum en het Noorderplantsoen. Niet voor niets ook een populaire wijk onder de starters in Groningen.

Hoeveel geeft een gemiddelde student uit per maand?

Wat zijn de uitgaven van een student? De stichting Nibud heeft de gemiddelde uitgaven van een student vastgesteld op maandelijks rond de €1100,-.

Waar wonen de meeste studenten in Groningen?

– Schilderswijk en Zeeheldenbuurt: een populaire studentenwijk. Veel studentenhuizen zijn gesetteld in prachtige herenhuizen die vaak zelfs een tuin hebben. Ook ligt het vlakbij één van mooiste tuinen van Groningen: het Noorderplantsoen. Niet verkeerd als extra achtertuin om lekker te barbecueën of heerlijk te zonnen.

Hoe vind ik een studentenkamer in Groningen?

Ga voor het aanbod naar ROOM.nl. Lefier verhuurt in de stad Groningen ruim 3.000 kamers en woningen voor studenten. Sinds 1 april 2021 vind je al het beschikbare aanbod van Lefier op ROOM.nl. Om in aanmerking te komen voor een kamer bij ROOM moet je ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling (mbo/hbo/wo of PhD).

Related Posts