Hoeveel kost een schuifdeur plaatsen?

Hoeveel kost een schuifdeur plaatsen?

Schuifpui laten plaatsen

Werkzaamheden Kosten
Opmeten schuifpui € 50 – € 150
Sloopwerk € 150 – € 250
Plaatsen schuifpui € 400 – € 1.500
Afvoeren puin en oude schuifpui € 100 – € 150

Wat is duurder schuifpui of tuindeuren?

Schuifpuien zijn goedkoper dan openslaande deuren. De prijs voor beide wordt voornamelijk bepaald door het materiaal waarvoor je kiest. Uiteraard spelen factoren zoals de afmetingen, het glassoort, de extra opties en de productiemethode ook mee. De prijzen zijn inclusief plaatsing en btw.

Wat kost een aluminium schuifpui van 3 meter?

Van een 3-delige aluminium schuifpui zijn de meest gebruikte afmetingen 2,6 meter hoog bij 4,3 meter breed. De gemiddelde prijs van deze schuifpui is € 3.500, inclusief standaard isolatieglas en montagekosten.

Wat kost het om een schuifpui te plaatsen?

De kosten voor een schuifpui starten vanaf € 2.500 voor een 2-delige schuifpui van 200 x 220 cm en lopen op tot € 5.600 voor een 4-delige schuifpui van 400 x 220 cm. Deze schuifpui prijzen zijn inclusief montage, btw en HR++ glas.

Wat zijn de kosten van een schuifpui?

Voor het kopen van een 4-delige hefschuifpui dient rekening te worden gehouden met een prijskaartje van zo’n 5.350 euro. De montage is ook in deze prijs uiteraard inbegrepen.

Wat is beter schuifpui of openslaande deuren?

Wil je ruimte besparen dan is een schuifpui de beste oplossing. Je schuift de deur eenvoudig opzij of zet deze in de kiepstand, zonder dat dit extra ruimte inneemt in de tuin of balkon. Openslaande deuren nemen daarentegen wel de nodige ruimte in. Heb je een groot terras en wil je het liefst een grote doorgang?

Wat kost een schuifpui van 3 meter?

Gemiddeld kosten schuifpuien €300 per vierkante meter. Voor een standaard 3 meter breed houten schuifpui kun je rekenen op prijzen van ongeveer €3.400. Hiervan is gemiddeld €2.000 voor de schuifpui prijs zelf en €1.400 voor de plaatsing van de schuifpui.

Related Posts