Hoeveel mensen doen mee met Lotto?

Hoeveel mensen doen mee met Lotto?

“De Nationale Loterij heeft zeven miljoen spelers in ons land. Dankzij die spelers kunnen we ruim 500.000 euro per dag aan goede doelen besteden. Deze maatschappelijke opdracht maakt de Nationale Loterij tot een unieke speler van betekenis in onze samenleving. Spelen is ook helpen.

Hoe gebeurt Lotto trekking?

Op een trekkingsavond is er een Lotto trekking en een Lotto XL trekking. Vanaf 21:00 uur is de trekkingsuitslag bekend via onze kanalen. Iedere laatste zaterdag van de maand (Super Zaterdag), worden er twee Lotto trekkingen en twee Lotto XL trekkingen uitgevoerd. Tevens wordt de Super Zaterdag prijs trekking verricht.

Is de jackpot van de Lotto gevallen?

Op 25 september 2021 is de Lotto Jackpot voor de laatste keer gevallen. Een speler uit Cuijk en een speler uit de gemeente Bergen zijn de winnaars van de Jackpot van € 2.900.000,- .

Hoe vaak valt de Lotto Jackpot?

Elk kwartaal een exclusieve trekking. Speel je automatisch mee met Lotto dan mis je nooit meer een trekking. En, je speelt als abonnee dit jaar automatisch mee met de extra gratis trekkingen.

Wat zijn de spelregels van Lotto?

Hoe speel je Lotto?

  • Kies 6 getallen tussen 1 en 45 .
  • Geef aan met hoeveel loten je wilt meespelen. Minimaal 1 en maximaal 12.
  • Extra winkans op prijzen? Voeg voor €1 extra per lot Lotto XL toe.
  • Kies hoe vaak je mee wilt spelen.
  • Rond je deelname af.

Waar kan ik de Lotto kijken?

je kan de Lotto-trekking volgen op TV, op “Eén” is dat omstreeks 20u05 op de avond van de trekking; je kan de Lottofoon bellen op het nummer 0900 223 00 (min. 0,50 euro/minuut);

Waar komt de Lotto op?

De Lotto-trekkingen vinden plaats op het De Brouckèreplein in Brussel, zichtbaar voor iedereen. Er zijn twee Lotto-trekkingen per week, op woensdag en op zaterdag om 19u. De trekkingen vinden ook plaats wanneer de woensdag of de zaterdag een feestdag is.

Related Posts