Hoeveel punten moet je sparen om Plus lid te worden H&M?

Hoeveel punten moet je sparen om Plus lid te worden H&M?

Wanneer je 300 punten bereikt, bereik je Level Plus voor je lidmaatschap.

Wat kun je met de H&M punten?

De punten die worden gespaard kunnen worden ingeleverd voor kortingen op de producten bij H&M. Voor bijvoorbeeld 50 punten kun je een voucher krijgen voor €5 korting op een product naar keuze en voor 150 punten kun je een voucher krijgen voor 50% korting op een tweede broek.

Wat is HM member?

Het is een digitaal membership in je H&M-app of op hm.com. Spaar punten, krijg bonus vouchers, exclusieve aanbiedingen en Gratis standaard verzending bij aankoop vanaf €20 en gratis retourneren.

Hoeveel punten heb je nodig om plus member te worden?

Heb je 6.000 punten gespaard? Dan ben je Plus Member en profiteer je van nog meer voordelen, zoals bijvoorbeeld exclusieve toegang tot speciale collecties.

Wat is plus member H&M?

Er zijn twee statusniveaus: Member en Plus Member. Om Plus Member te worden, die je als consument minimaal 400 euro per jaar bij H&M (1 punt = 1 euro) uit te geven. De gespaarde punten zijn vervolgens in te zetten voor exclusieve kortingen, rewards of toegang tot speciale (VIP) evenementen.

Hoe gebruik je een H&M giftcard online?

Waar kan de giftcard gebruikt worden? De giftcard kan worden gebruikt in het land van aankoop (online of in de winkel). Je kunt je H&M Giftcard gebruiken voor een volledige of gedeeltelijke betaling. Het gewenste bedrag wordt afgetrokken van het saldo van je kaart en een eventueel resterend bedrag staat op je bon.

Hoeveel geld op H&M bon?

De minimumwaarde voor H&M Giftcards is € 15.

Kan je een fashioncheque inleveren bij H&M?

fashioncheque was al te besteden in de winkels van H&M, maar vanaf nu kun je jouw fashioncheque tegoed ook besteden op hm.com. Je moet hiervoor nog wel even jouw fashioncheque omwisselen voor een H&M Giftcard via: https://shop.fashioncheque.com/fc_hm_nl/.

Hoelang is mijn giftcard geldig?

Cadeaubonnen kunnen korter dan 5 jaar geldig zijn, maar dan moet dit op de bon staan. Korter dan 1 jaar geldig mag niet. Tenzij de verkoper kan aantonen dat dit redelijk is, bijvoorbeeld als het gaat om consumptiebonnen bij een concert of festival. Bovenstaande regels zijn de wettelijke regels.

Kun je fashioncheque inleveren bij C&A?

𝐼𝓉’π“ˆ 𝓉𝒽𝑒 π“‚π‘œπ“ˆπ“‰ π“Œπ‘œπ“ƒπ’Ήπ‘’π“‡π’»π“Šπ“ 𝓉𝒾𝓂𝑒 π‘œπ’» 𝓉𝒽𝑒 π“Žπ‘’π’Άπ“‡! Vanaf vandaag starten fashioncheque en Qmusic met een nieuwe radiocampagne!

Kan ik mijn fashioncheque inleveren bij Hunkemoller?

De cheque was al te besteden in de winkels van HunkemΓΆller, maar vanaf nu kun je jouw fashioncheque ook besteden op Hunkemoller.nl! Zowel in onze winkels als online, bieden we World Class Service in een fun en inspirerende omgeving!

Related Posts