Hoeveel verdien je als offshore?

Hoeveel verdien je als offshore?

Offshore salarissen

Functie Salaris Opleiding
Hydraulic-Monteur $ 42.300 VCA / Vakdiploma
Operator $ 50.700 MTS / VCA / VAPRO
Operator (Chemie) $ 58.500 MTS / VCA / VAPRO
Asst. Terminal Manager $ 78.000 HBO / HTS / VCA / Vakdiploma

Hoeveel verdien je op een booreiland per maand?

Werk je op een booreiland als lasser, dan verdien je gemiddeld tussen de 42.000 euro en de 62.000 euro per jaar. Werk je al langere tijd als lasser, dan kan jouw salaris lasser nog hoger worden. Wat verdient een lasser per maand? Zonder premies gemiddeld tussen de 3500 euro en de 5200 euro.

Wat verdient een rigger?

Het gemiddelde salaris voor een rigger (m/v) in Nederland is € 2.268 per maand.

Wat verdient een kraanman?

Een Kraanmachinist in Nederland verdient gemiddeld € 2.550 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.170 (laag) tot € 2.935 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoe lang zit je op een booreiland?

De mensen op een booreiland werken wel 12 uur per dag! De hele dag wordt er gewerkt, want de mensen die er werken wisselen elkaar af tussen de dagdienst en de nachtdienst. Dat doen ze twee weken lang, en dan gaan ze met de helikopter weer even naar huis.

Hoe veel verdien je als lasser?

Het aanvangssalaris van een Lassers en snijders bedraag meestal tussen de € 1.691 en € 2.374 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.019 en € 2.756 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoeveel mensen werken er op een booreiland?

Op zo’n booreiland werken ongeveer 80 mensen. Dat zijn koks, onderhoudspersoneel, een arts… En natuurlijk de boormannen! Op de boorvloer boren deze mensen naar gas.

Welke opleiding voor booreiland?

Wil je offshore werken, maar heb je geen opleiding gevolgd om op een boorplatform te werken? Dan heb je geluk, want voor sommige banen op het boorplatform heb je geen opleiding en/of werkervaring nodig.

Wat verdient een Toolpusher?

Wat verdient een Toolpusher? Omdat de Toolpusher onder hoge druk moet werken en veel tijd geïsoleerd op het boorplatform door moet brengen kan zijn salaris oplopen tot wel €5000. Het startsalaris is ca. €1800.

Wat verdient een ZZP rigger?

Een Rigger in Nederland verdient gemiddeld € 2.360 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.010 (laag) tot € 2.715 (hoog).

Related Posts