Hoeveel verdienen acteurs per aflevering?

Hoeveel verdienen acteurs per aflevering?

Maar een hoogtepunt bereikten de steracteurs toen ze in het vijfde seizoen een getal met zes cijfers per aflevering op hun rekening zagen verschijnen. Naar verluidt gaat het om een 100.000 dollar per show (of 82.000 euro).

Hoeveel kreeg de cast van Friends voor de reunie?

In totaal zouden de zes samen 20 miljoen dollar (bijna 16,5 miljoen euro) hebben gekregen.

Hoeveel geld heeft David Schwimmer?

David Schwimmer Zijn totale netto waarde bedraagt $85 miljoen.

Hoeveel geld heeft Friends opgebracht?

Friends bracht de acteurs niet alleen veel populariteit, maar ook heel wat bakken met geld. Jaren nadat de laatste aflevering van Friends op tv te zien was, worden de zes vrienden nog steeds schatrijk door de show. De tien seizoenen van Friends leverden namelijk maar liefst 1 miljard dollar op.

Hoeveel keer is Friends bekeken?

Advertenties tijdens de laatste aflevering, die door 53 miljoen mensen bekeken werden, kostten in de Verenigde Staten 2 miljoen dollar voor een spotje van 30 seconden.

Hoeveel verdient Jennifer Aniston met Friends?

Vanaf het tweede seizoen, kregen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer elk verschillende bedragen, gaande van 20.000 tot 40.000 dollar per aflevering.

Hoe rijk Friends?

De zes hoofdrolspelers, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc verdienen er nog bakken geld aan. Gooi je dat op een hoop, dan blijkt dat de castleden per persoon in totaal 88.940.000 dollar kregen. En nog altijd krijgen ze hoge royalty’s voor de serie.

Hoe rijk zijn de acteurs van Friends?

De cast van Friends verdienden 1 miljoen per aflevering. Dit komt neer op 24 miljoen dollar per acteur voor seizoen negen. Seizoen leek iets minder te worden, maar it’s safe to say dat het bedrag alsnog niet zo gek was. De cast ontvingen maar liefst 18 miljoen voor seizoen tien.

Hoe rijk zijn Friends?

Elke acteur zal tussen de twee en de drie miljoen euro betaald krijgen alleen al om er bij te zijn, volgens The Hollywood Reporter. Dat is meer dan het dubbele van wat ze vroeger per aflevering verdienden.

Waarom verdienen acteurs zoveel geld?

Acteurs die veel werk hebben kunnen qua inkomsten snel hogerop gaan. Iemand met ervaring verdient goed en heeft vaak de mogelijkheden om te kiezen uit meerdere projecten. Dit drijft de verdiensten natuurlijk alleen maar op.

Wat verdienen Friends acteurs reunie?

20 miljoen dollar per jaar De acteurs verdienen namelijk sowieso jaarlijks nog een fortuin aan wereldwijde heruitzendingen van Friends. Naar schatting krijgen ze elk ieder jaar zo’n 20 miljoen dollar in royalties.

Hoeveel heeft Friends opgebracht?

Hoeveel verdienen ze aan Friends?

Nog steeds inkomsten Volgens USA Today krijgen ze 2 procent van de inkomsten uit de herhalingen van de serie. De Friends-acteurs verdienen dus nog steeds 20 miljoen dollar per persoon, per jaar. Warner Bros maakt nog steeds zo’n 1 miljard dollar per jaar aan de oude serie. Bizarre bedragen.

Er kwamen tien seizoenen en in totaal 236 afleveringen. De zes hoofdrolspelers, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Matt LeBlanc verdienen er nog bakken geld aan. Gooi je dat op een hoop, dan blijkt dat de castleden per persoon in totaal 88.940.000 dollar kregen.

Hoeveel verdienden Friends acteurs?

In de loop van de verschillende seizoenen, bleef dit bedrag oplopen als gevolg van het grote succes. Uiteindelijk ontvingen de acteurs in seizoen zeven en acht elk een bedrag van 750.000 dollar per aflevering en zelfs 1 miljoen dollar per aflevering voor seizoen negen en tien.

Hoeveel geld heeft Chandler?

Matthew Perry (Chandler) – $ 120 miljoen. David Schwimmer (Ross) – $ 100 miljoen. Lisa Kudrow (Phoebe) – $ 90 miljoen. Matt Leblanc (Joey) – $ 80 miljoen.

Wat heeft Friends opgeleverd?

Related Posts