Hoeveel verdient Supercell per dag?

Hoeveel verdient Supercell per dag?

Supercell verdient geld doordat in het spel aankopen gedaan kunnen worden. Ongeveer 10 procent van de gebruikers doet dat. Op dit moment bedraagt de omzet volgens het bedrijf zelf een half miljoen dollar per dag.

Hoeveel spellen heeft Supercell?

Supercell is een Finse ontwikkelaar die momenteel een viertal games heeft uitgebracht. Zo kennen we , en en eerder deze maand werd ook uitgebracht voor Android. De games hanteren het freemium-principe, waardoor je ze gratis kunt downloaden en volledig kunt spelen.

Wie is de maker van Clash of clans?

Supercell
Clash of Clans/Ontwikkelaars

Is Supercell ID veilig?

Supercell ID is een dienst waarmee je je spelaccount kunt veiligstellen en waarmee je makkelijk met je Supercell-spelaccounts op al je mobiele apparaten kunt spelen. Je kunt gratis en makkelijk een Supercell ID maken. Je kunt een Supercell ID aanmaken via de instellingen in het spel.

Hoeveel heeft Brawl Stars verdiend?

Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Supercell en de wereldwijde uitgave kwam op 12 december 2018 voor iOS en Android. Het spel verscheen eerder al op 15 juni 2017 als bètaversie. In de eerste maand na lancering werd er met microtransacties in het spel ruim 63 miljoen dollar verdiend.

Wie zijn de makers van Supercell?

Supercell
Oprichter(s) Ilkka Paananen
Eigenaar Tencent Games
Sleutelfiguren Ilkka Paananen (CEO)
Land Finland

Hoe is clash royale ontstaan?

Lancering. Het spel is een spin-off van “Clash of Clans”, een andere bekende game van Supercell. In het spel zitten ook veel personages die ook in Clash of Clans voorkomen. Het spel werd op 16 februari 2016 in diezelfde landen ook voor Android-gestuurde apparaten gelanceerd.

Heb ik een supercell ID?

Zoek in je e-mailaccounts naar berichten die Supercell ID vermelden. Zo kom je erachter met welk e-mailadres je je Supercell ID hebt gemaakt. Als je weet met welk e-mailadres je je hebt aangemeld, ga dan naar de instellingen in het spel, tik op Losgekoppeld en meld je aan.

Kan je geld verdienen met Brawl Stars?

Je kunt alle knokkers in Brawl Stars gratis krijgen door te spelen, maar de ene knokker is zeldzamer dan de andere. Je ontvangt knokkers door knokdozen te verdienen en te openen. Deze knokdozen kun je weer verdienen door evenementen te spelen en door speciale Brawl Pass missies te doen.

Kun je Brawl Stars hacken?

Je kunt echter geen hacks vinden voor God Mode, onbeperkte edelstenen, munten, gratis Brawler Boxes, Power Points of XP in Brawl Stars, omdat deze game een online actieshooter voor meerdere spelers is en al je opgeslagen gamegegevens worden opgeslagen op de Supercell (ontwikkelaars ) gameservers en kunnen niet worden …

Related Posts