Is een iPhone 6S nog goed?

Is een iPhone 6S nog goed?

De iPhone 6S is nog goed bruikbaar in 2020 én 2021. Dat komt door de A9-processor die krachtig genoeg is voor het meest recente besturingssysteem van Apple. Je kunt dus nog jaren gebruikmaken van de laatste functionaliteiten. De specificaties maken van de iPhone 6S een goed middenklasse toestel.

Hoe lang wordt iPhone 7 nog ondersteund?

Dan is de iPhone 7 een uitstekende keuze. Het toestel wordt in september 2022 voor de laatste keer geüpdatet, dus je kunt hem tot september 2023 volledig veilig gebruiken.

Is de iPhone 8 nog goed?

Omdat de iPhone 8 nog minimaal twee software-updates krijgt, kun je het toestel nog een lange tijd volledig veilig en met alle recente functies gebruiken. En omdat de iPhone 8 niet meer het nieuwste toestel is, haal je hem veel voordeliger in huis ten opzichte van een recent model.

iPhone zonder de laatste iOS Je kunt dan niet meer de nieuwste functies van het besturingssysteem gebruiken, maar de iPhone 6S is wel bij de tijd wat veiligheid betreft. Een nadeel is wel dat applicatiebeheerders hun apps op de nieuwe iOS-versie afstemmen en die kan jij dus niet meer downloaden.

Wat krijg je voor een iPhone 6?

Inruilwaarde iPhone 6

Onbeschadigd Kapot
16 GB € 10,- € 5,-
32 GB € 10,- € 5,-
64 GB € 10,- € 5,-
128 GB € 10,- € 5,-

Wat is de opvolger van iPhone 6s?

Apple iPhone 7 Plus is de opvolger van iPhone 6s Plus. Beide telefoons lijken sterk op elkaar, maar toch zijn er ook opvallende verschillen te bespeuren. In dit artikel zetten we de overeenkomsten en verschillen tussen beide toestellen voor jou op een rijtje.

Hoeveel is mijn iPhone 7 waard?

Zo levert een zo goed als nieuwe iPhone 7 met een opslagruimte van 256 GB, met doosje en oplader inbegrepen, je gewoon nog €475 op! En dat aardige zakcentje kun je weer voor andere leuke dingen gebruiken. Via deze website kun je eenvoudig je iPhone 7 verkopen.

Lees ook:   Wat kost accu vervangen elektrische auto?

Welke iPhone is beter 6 of 6s?

Apple heeft de iPhone 6S uitgerust met betere technische specificaties. Zo beschikt het toestel over een krachtige A9-processor die volgens Apple tot wel 2x sneller is dan de A8-processor in de iPhone 6. Daarnaast heeft Apple het werkgeheugen opgehoogd van 1GB naar 2GB.

Wat is beter iPhone 6S of 7?

Specificaties. De iPhone 6S en iPhone 7 behoren allebei tot de snelste smartphones die er zijn. Apps starten met beide apps snel op en ook het schakelen van de ene naar de andere app verloopt snel. Van de twee Apple-smartphones heeft de iPhone 7 echter een betere processor.

Hoeveel megapixels heeft een iPhone 6S?

Vergelijk Apple iPhone 6s met Apple iPhone SE (2016)

iPhone 6s iPhone SE (2016)
Schermgrootte 4,7 inch 4 inch
3D Touch Ja Nee
Selfie camera 5 megapixels 1,2 megapixels
Opslagcapaciteit 32 of 128 GB 16 of 64 GB

Hoe lang wordt de iPhone 6s nog ondersteund?

In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.

Lees ook:   Welke landen doen niet mee met het klimaatakkoord van Parijs?

Wat is het verschil tussen de 6 en 6S?

De iPhone 6s is 0.2 mm hoger, 0.1 mm breder en 0.02 mm dikker. Wel is de iPhone 6s wat zwaarder met zijn 143 gram, vergeleken met de 129 gram van zijn voorganger, de iPhone 6. één van de redenen dat de iPhone 6s zwaarder is dan de iPhone 6 is dat Apple heeft gekozen voor een andere behuizing.

Hoe reset je een iPhone 6?

De iPhone 6s en iPhone 6 resetten doe je als volgt:

  1. Houd tegelijkertijd de sluimerknop en de thuisknop een paar seconden ingedrukt. De sluimerknop bevindt zich aan de rechterkant van je toestel.
  2. Na ongeveer tien seconden start de iPhone vanzelf opnieuw op en krijg je een Apple-logo te zien.

Related Posts