Is Filet O Fish lekker?

Is Filet O Fish lekker?

Volgens de kenners kun je beter nooit een Filet-O-Fish bestellen. Het is een gestoomd broodje, een platte vierkante schijf van gefrituurde vis, een plakje Amerikaanse kaas en wat saus. Maar vooral de vis is niet altijd helemaal goed: deze is vaak niet gaar en daardoor hard en koud.

Wat zit er op een filet o Fish?

Het betreft een soort visburger bestaande uit een gestoomd broodje met daartussen een platte schijf gefrituurde vis (meestal koolvis, sinds 2013 alleen de alaskakoolvis) waarop tartaarsaus en een plakje Amerikaanse kaas (in Nederland een half plakje cheddarkaas) is aangebracht.

Wat is het lekkerste van de McDonald’s?

1. McKroket. De McKroket is het pareltje van de Nederlandse McDonalds. Als je in het buitenland een bezoek brengt aan de McDonalds baal je vast en zeker dat ze daar geen McKroket verkopen…

Waarom is de Mcdonalds zo populair?

In plaats van langdurig tafelen en een afwisselende menukaart bood Kroc de consument iets totaal nieuws: een restaurant met een herkenbaar interieur en standaard gerechten, goede service, korte wachttijden en een plek waar klanten nooit een tafel hoefden te reserveren.

Hoeveel kcal zit er in een fish filet?

Burgers

Product Calorieën
Cheesburger 302
Filet-O-Fish 331
McKroket 349
Chili Chicken 358

Wat is de lekkerste burger van de Mac?

Triple cheeseburger — $3.79 This tasted like a denser double cheeseburger, which, I guess, is exactly what it is. The three burger patties took center stage here, but not necessarily in the best way.

Wat wordt het meest besteld bij de McDonalds?

Het wordt nog beter: de frietjes zijn áltijd al het meest bestelde item geweest van het menu. Dus die Big Mac, die chicken nuggets, wélk item dan ook heeft ze nog nooit van de troon gestoten… En bij een enquête bleek ook nog eens dat de frietjes de minste klachten krijgen.

Related Posts