Is NHA geaccrediteerd?

Is NHA geaccrediteerd?

NHA ingeschreven in het CRKBO NHA staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dat houdt in dat NHA als onderwijsinstituut voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Welk niveau is NHA?

Wij bieden een breed scala aan cursussen. Van opleidingen op MBO en HBO niveau, tot computercursussen, taalcursussen en hobbycursussen. Dit aanbod wordt steeds verder uitgebreid. De kans is dus erg groot dat er een geschikte cursus voor jou is!

Wat is beter NHA of LOI?

Zowel LOI als NHA bieden goede opleidingen aan. Een groot verschil tussen NHA en LOI is het opleidingsaanbod; NHA biedt geen master, HBO- en MBO-opleidingen aan. Mocht je opleiding niet in dit rijtje staan, dan maakt dit voor jou dus geen verschil uit. De proefperiode is nagenoeg gelijk; 15 dagen bij NHA en 14 bij LOI.

Lees ook:   Waarom is een personeelsfeest belangrijk?

Waar staat de afkorting NHA voor?

De Nationale Handelsacademie BV (NHA) is een particulier instituut dat afstandsonderwijs verzorgt. Het bedrijf is omstreeks 1930 opgericht te Panningen, naar eigen zeggen door een onderwijzer die onderwijs voor iedereen toegankelijk wilde maken.

Wat kan je met een NHA getuigschrift?

NHA biedt je de volgende mogelijkheden:

  • A. Erkende diploma’s.
  • B. Instituutsdiploma.
  • C. Getuigschrift (als je geen examen doet)
  • Examengarantie van NHA. Mocht je onverhoopt niet slagen voor het eerste examen, dan wordt je door NHA gratis opgeleid voor het volgende examen.
  • Proefexamens en Examentraining.

Wat is de beste thuisstudie organisatie?

1 – LOI (beste thuisstudie-opleider) Bij LOI kun je zowel klassikaal als online studeren. Blader eens door hun catalogus, want zij zijn de beste thuisstudie-opleider.

Heeft Nha een app?

Start nu met één van de meer dan 60 taalcursussen en ontvang tijdelijk de gratis taal-app. Met de NHA taalcursus en meer dan 50 onderwerpen in de Taal-app kun jij binnen een handomdraai een nieuwe taal leren lezen, schrijven, verstaan en spreken.

Lees ook:   Waar kan ik het beste buitenlandse valuta halen?

Heeft NHA een app?

Related Posts