Is Peaks te vertrouwen?

Is Peaks te vertrouwen?

Mooie app, maar weinig rendement Peaks is onderdeel van de Rabobank. De app heeft maar 1 nadeel: (alleen) beleggen met wisselgeld levert niet veel op. De kosten van €1 per maand drukken de eerste jaren zwaar op het rendement. Vooral bij een relatief kleine inleg.

Hoeveel verdienen met Peaks?

Over het algemeen schommelt deze belegging relatief weinig en is daardoor geschikt als je 5 tot 10 jaar lang je geld wil beleggen. Met deze portfolio kun je een jaarlijks rendement van 4,3% verwachten. Met een belegging van € 1.000 kun je € 43 per jaar verdienen.

Wat is beleggen met wisselgeld?

Als je kiest voor beleggen met je wisselgeld, ronden we die bedragen af naar de eerstvolgende euro. Zodra je aan 10 euro komt, storten we die automatisch in je beleggingsplan. Zo beleg je zonder al te grote impact op je portefeuille of je levensstijl. Een voorbeeld: betaal je 3,51 euro bij de bakker?

Lees ook:   How do I progress in Summoners War?

Welke banken werken met Peaks?

Bankier je bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank en Triodos Bank, dan kun je klant worden bij Peaks.

Waar beleg je in met Peaks?

Met Peaks beleg je in indexfondsen. En als je belegt in fondsen gelden er altijd fondskosten. Ook bij Peaks. Deze betaal je niet aan Peaks, maar aan de aanbieders van de indexfondsen waarin jij je geld belegt.

Is Peaks van de Rabobank?

Beleggingsapp Peaks gaat verder zonder zijn belangrijkste geldschieter. Hoewel Rabobank de afgelopen vijf jaar naar verluidt zo’n €27 miljoen investeerde in de app, heeft de bank besloten zijn belang aan Haerlem Capital en Rithmeester te verkopen.

Hoe duur is Peaks?

De eerste maand is Peaks gratis. Als jouw beleggingen daarna minder dan 2.500 euro waard zijn, betaal je 1 euro per maand.

Hoe werkt Peaks wisselgeld?

Voor wie nog niet zo bekend is met Peaks: dit is een beleggingsapp van de Rabobank waarmee je kunt beleggen met je wisselgeld. Je kunt de app koppelen met je rekening (ook als je bijvoorbeeld ING of een andere bank hebt), en vervolgens wordt elke keer dat je iets afrekent het wisselgeld automatisch belegt met Peaks.

Lees ook:   Wat kan een robotarm?

Hoeveel klanten heeft Peaks?

Peaks, de hippe beleggingsapp van Rabo, heeft al 15.000 klanten – maar blijft duur als je weinig inlegt.

Hoe lang duurt herbalanceren Peaks?

Daar is een algemene vuistregel voor: je herbalanceert eens per jaar, of wanneer de verhouding in je huidige portfolio 5% of meer afwijkt van de verhouding van je gekozen portfolio. Druk op de knop en binnen drie werkdagen is je portfolio weer helemaal in balans!

Related Posts