Is Rih een goede fiets?

Is Rih een goede fiets?

De RIH fietst bijzonder soepel, heeft een goede zit en veel ondersteuningsmogelijkheden. De fiets is erg stil en reageert heel soepel en krachtig indien gewenst. Versnellingen en remmen werken goed.

Wat is mijn oude racefiets waard?

Wat betreft de prijs: wat er voor geboden wordt is een reële prijs. Reken op 50 tot 150 euro (tenzij je echt iets bijzonders hebt, maar dat is dan meestal wel snel duidelijk aan de biedingen).

Waar staat Rih voor?

Er is weleens gesuggereerd dat RIH staat voor Rijwiel Industrie Holland. Wim van der Kaaij heeft echter in een interview opgemerkt dat RIH genoemd is naar het paard Rih van Kara Ben Nemsi, een personage uit de boeken van Karl May.

Wat is een tweedehands racefiets waard?

Dan is het kopen van een tweedehands racefiets vaak een goed idee. Voor zo’n 400 á 500 euro heb je al een prima fietsje met een goede schakelgroep – zoals een Shimano 105 of zelfs een Ultegra groep. Bij sommige fietsen zie je het direct: deze zijn oud, versleten en niet de moeite waard.

Is RIH een goed merk?

De onbetwiste nummer één is het merk Flyer, dat met een 9,1 de lijst aanvoert. Op de tweede plaats komt Kalkhoff (8,8), gevolgd door RIH met een 8,6.

Welke motor heeft een RIH fiets?

DE X-OMEGA IS DE NIEUWSTE ELEKTRISCHE FIETS VAN RIH. DEZE MOOIE E-BIKE IS GEHEEL IN EIGEN HUIS ONTWIKKELD EN VOORZIEN VAN EEN KRACHTIGE MIDDENMOTOR (70NM), DIE FRAAI IS GEÏNTEGREERD IN HET FRAME. De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning.

Waar op letten aankoop tweedehands racefiets?

10 tips wanneer je een tweedehands racefiets koopt

  • Weet je maat en je budget.
  • Koop geen fiets op afstand en controleer de fiets.
  • Maak een testrondje.
  • Laat de fiets eventueel controleren in een winkel.
  • Neem iemand mee.
  • Doe navraag naar de geschiedenis van de fiets.
  • Doe een onderzoek en een prijsvergelijk.

Related Posts