Kan het sneeuwen in Mexico?

Kan het sneeuwen in Mexico?

Dat Mexico een groot land is met een grote verscheidenheid aan klimaten wordt ook duidelijk door het feit dat, naast tropische regenwouden, ook delen van het land te maken krijgen met sneeuw. Het centrale gedeelte van het noorden, dat grenst aan de Verenigde Staten, krijgt regelmatig te maken met sneeuwval.

Wat is de beste tijd voor vakantie in Mexico?

De maanden november/december tot en met april is de beste reistijd voor het grootste deel van Mexico. Alleen voor het schiereiland Yucatán is de beste reistijd net wat anders. Van juni t/m oktober is het regenseizoen, waarbij de meeste buien kort en hevig aan het eind van de middag vallen, waarna het weer opklaart.

Wat voor weer is het in december in Mexico?

December: 31°C, 8 uur zon, 25°C watertemperatuur., 0 regendagen, 76% luchtvochtigheid.

https://www.youtube.com/watch?v=8Fai-ymOJqE

Hoe is het weer in Mexico in september?

Wat is het weer van Centraal Mexico in september? Gemiddeld is het maximaal 21°C in september in Centraal Mexico en minimaal rond de 11°C. Er valt in september op 25 dagen neerslag met een totaal van 92 mm en het is deze maand 5 dagen droog in Centraal Mexico.

Hoe is het weer in november in Mexico?

De temperaturen in Mexico in november liggen aan de wat koudere kant met temperaturen tussen de 8°C en 20°C graden. Breng zeker een warme jas mee in november! Je kunt ongeveer de helft van de maand november regen verwachten in Mexico. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Hoe warm is het in februari in Mexico?

Wat is het weer van Centraal Mexico in februari? Gemiddeld is het maximaal 21°C in februari in Centraal Mexico en minimaal rond de 8°C. Er valt in februari op 5 dagen neerslag met een totaal van 9 mm en het is deze maand 23 dagen droog in Centraal Mexico.

Welke periode naar Mexico?

Beste reisperiode voor Mexico. Mexico kun je het hele jaar door bezoeken, maar de beste kans op mooi weer heb je in de maanden december tot en met maart. In Mexico heb je verschillende klimaatzones die vooral worden bepaald door de hoogte en het regen- en droogseizoen.

Related Posts