Kan ik een rekening betalen met een creditcard?

Kan ik een rekening betalen met een creditcard?

Vanaf de creditcard geld overmaken naar je eigen rekening is goed mogelijk. Het overboeken van je creditcard naar je betaalrekening komt niet zonder kosten. Er zijn vaak transactiekosten aan verbonden en daarnaast is de hoeveelheid geld dat je kan overmaken afhankelijk van hoeveel je limiet is.

Waar kan je geld opnemen met creditcard?

Ja, je kunt met iedere creditcard geld opnemen via een geldautomaat. Dit kan zowel in Nederland als in elk ander land. Op de meeste geldautomaten staan logo’s van de verschillende creditcardnetwerken, zoals Visa en Mastercard. Daaraan kun je zien of je met jouw creditcard geld kunt pinnen.

Wat kost geld opnemen met een creditcard?

Geld opnemen met je creditcard Betalen met je creditcard kost niets extra. Als je euro’s opneemt kost dit € 4,50 per keer. Bij vreemde valuta komt er bovenop de € 4,50 nog 2% koersopslag. Sommige buitenlandse geldautomaten vragen geld voor het opnemen van je geld.

Hoeveel geld opnemen met creditcard?

Bij een geldautomaat met het MasterCard-logo kunt u met uw creditcard tot 2 keer per dag geld opnemen. Met de Creditcard tot een maximum bedrag van € 400 en met de Platinumcard tot een maximum van € 1.000 per dag.

Hoe maak ik geld over naar mijn creditcard ANWB?

Geld op creditcard zetten

  1. Maak uw spaargeld over naar een van deze 3 IBAN nummers van ICS: ABN AMRO: NL75 ABNA 0844 9970 56. ING: NL43 INGB 0005 6353 34.
  2. Vermeld uw klantnummer. Dit vindt u in Mijn Card Online en de ANWB Creditcard app.
  3. De verwerking van een betaling via internetbankieren duurt gemiddeld 2 werkdagen.

Hoe kun je geld overmaken vanuit je creditcard naar betaalrekening ING?

Heb je de Creditcard of Platinumcard van de ING of ABN-AMRO? Dan is het overmaken ook mogelijk. Online overboeken naar jouw betaalrekening, is dan alleen mogelijk wanneer de balans op je creditcard positief is. Dat wil zeggen dat je meer hebt op je creditcard dan de bestedingslimiet van de creditcard.

Related Posts