Kan je een verzonden iMessage verwijderen?

Kan je een verzonden iMessage verwijderen?

Heb je er ooit spijt van gehad dat je een bericht had verstuurd? Vast wel. Daarmee kun je door één druk op de knop berichten, die jij hebt verstuurd, alsnog wissen. De tekst wordt zelfs van de server afgehaald, zodat hij ook op andere manieren niet terug te vinden is.

Waar staan SMS berichten op iPhone?

iMessages zijn tekstberichten, foto’s of video’s die u via wifi of een mobieledatanetwerk naar een andere iPhone, iPad, iPod touch of Mac stuurt. Deze berichten zijn altijd versleuteld en worden weergegeven in blauwe tekstballonnen. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Berichten’ om iMessage in of uit te schakelen.

Hoe verwijder je een bericht op berichten?

Open de Berichten-app op je smartphone en kies een gesprek; Druk op een berichtje en houd eventjes ingedrukt totdat ‘ie wordt geselecteerd; Tik op de andere sms’jes in het gesprek die je wil verwijderen; Je gooit de berichten weg door op het prullenbakje rechtsboven te tikken.

Hoe verwijder je een bericht op iPhone?

Houd de berichtballon ingedrukt die u wilt verwijderen en tik dan op ‘Meer’ . Tik op de knop ‘Prullenmand’ en tik vervolgens op ‘Verwijder bericht’. Als u alle berichten in de berichtenreeks wilt verwijderen, tikt u linksboven op ‘Verwijder alle’.

Hoe werkt berichten op iPhone?

Met een speciale app kun je de berichten verwijderen uit de telefoon van de ontvanger voordat diegene ze gelezen heeft. De nieuwe chatapplicatie heet Protect Your Privates. Daarmee kun je door één druk op de knop berichten, die jij hebt verstuurd, alsnog wissen.

Hoe kun je zien of iemand iMessage heeft?

Als je uitgaande berichten blauw zijn, kan de persoon iMessages ontvangen. Als uitgaande berichten groen zijn, gebruikt de persoon een niet-iMessage-telefoon of -tablet (meestal een Android). Je kunt niet zien wanneer deze persoon je berichten heeft gelezen.

Kun je sms berichten verwijderen?

Afzonderlijke sms’jes verwijderen Tik op het gesprek. Tik op het bericht dat je wilt verwijderen en houd het vast. Optioneel: Als je meerdere berichten wilt verwijderen, tik je op het eerste bericht en houd je het vast en tik je daarna op meer berichten. Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Hoe verwijder ik een bericht uit berichten?

Wat zie je als iemand je blokkeert op iMessage?

Een andere test is om een iMessage bericht naar de contactpersoon te sturen. Dit zijn de berichten met een blauwe tekstballon. Als deze niet wordt afgeleverd of gelezen wil dit zeggen dat de persoon je geblokkeerd heeft.

Hoe kun je zien of iemand je Messenger heeft gelezen?

Gezien status in groepsgesprekken van Facebook Messenger Tik simpelweg op een bericht, waarna hieronder aangegeven wordt wie het allemaal bekeken heeft. Ook vind je aan de rechterkant alle profielfoto’s van degene die het bericht gelezen hebben.

Een bericht of gesprek verwijderen Houd binnen een gesprek de berichtballon ingedrukt om een optiemenu te openen. Tik op ‘Meer’ . Tik op de knop ‘Prullenmand’ en tik vervolgens op ‘Verwijder bericht’.

Hoe lang mag een sms-bericht zijn?

Een sms-bericht kan maximaal 140 bytes groot zijn. Hierin passen 160 tekens van 7 bits, 140 tekens van 8 bits, of 70 tekens van 16 bits voor talen zoals Chinees, Japans of Koreaans wanneer deze gecodeerd worden volgens de UTF-16-codering. (Zie ook Unicode.)

Kan bericht niet verzenden fout 0?

Het is mogelijk dat de sms wel verzonden wordt, maar niet binnenkomt bij de ontvanger. Je kunt dit controleren door een afleverrapport op te vragen. Zet de code *0# vóór het sms-bericht dat je wilt versturen te plaatsen. Voer na de code geen spatie in maar begin direct met de rest van de sms (bijvoorbeeld: *0#test).

Hoe lang blijft sms nog bestaan?

De sms is vandaag 25 jaar oud. Op 3 december 1992 stuurde softwareontwikkelaar Neil Papworth het eerste short message service-bericht naar toenmalig Britse Vodafone-directeur Richard Jarvis. De tekst bevatte enkel de woorden ‘Merry Christmas’.

Hoe kan ik mijn verzonden berichten verwijderen?

Houd het bericht dat je wil verwijderen ingedrukt tot er een menu verschijnt; Tik op het prullenbakje aan de rechterkant van het menu; Kies in het menu dat verschijnt ‘Verwijder voor iedereen’; Het bericht wordt nu voor zowel jou als je ontvanger gewist.

Kan je berichten verwijderen?

Hoeveel karakters bevat een sms?

Een sms kan maximaal 160 tekens (inclusief spaties) bevatten. Er zijn echter ook speciale tekens, zoals een emoji, waardoor een sms slechts uit 140 of zelfs maar 70 tekens kan bestaan.

Wie gebruikt nog sms?

“Het zal veel mensen misschien verbazen, maar dit jaar zegt 74 procent van de Nederlanders nog te sms’en. Ter vergelijking: in 2010, op het hoogtepunt van de sms, was dit 88 procent. Deze cijfers zeggen alleen niets over de hoeveelheid sms’jes die een Nederlander in een jaar stuurt.”

Kan niet verzenden fout 38?

Ga naar: Instellingen > het kopje [SMS- berichten]. Hier hoort dus het telefoonnummer +31 653131313 te staan. Als dit niet werkt zou kijk dan eens te kijken bij je berichten zelf. Raak > Berichten aan.

Wat kostte vroeger een sms?

De kostprijs van een sms is ver onder 1 cent, maar op het toppunt kostte een 160 tekens tellend bericht ergens tussen 10 en 35 cent per bericht. Daarmee werd sms een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor providers.

Wie sms er nog?

Related Posts