Kan je oordopjes retourneren?

Kan je oordopjes retourneren?

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hieronder vallen de In-Ear koptelefoons (oordopjes).

Kan je oordopjes retourneren MediaMarkt?

Een product retourneer je binnen 100 dagen gratis na ontvangst, compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. We verzoeken je om het product zodanig te retourneren dat wij het product via onze MediaMarkt Outlet een tweede leven kunnen geven. …

Kan je AirPods retouren?

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product samen met het oorspronkelijke ontvangstbewijs, de oorspronkelijke verpakking en de bijbehorende accessoires binnen veertien (14) kalenderdagen na het ophalen van uw product(en) retourneren.

Kan ik mijn geld terug krijgen bij MediaMarkt?

Voorwaarden voor omruilen Retournering van een bij MediaMarkt gekocht product tegen restitutie van de aankoopprijs door middel van uitgifte van een waardebon is mogelijk binnen een periode van veertien dagen te rekenen vanaf de aankoop van het product.

Kan je AirPods terugbrengen?

In verband met hygiëne is het niet mogelijk om oordopjes te retourneren nadat de verzegeling verbroken is.

Kan je gratis retourneren bij NAKD?

Wij bieden één gratis retourlabel aan bij elke bestelling. Je kan het gebruiken binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Als je een tweede retour wil doen, wordt een kleine vergoeding afgetrokken van je terugbetaling. Meer informatie kan je hier vinden.

Een product retourneer je binnen 30 dagen gratis na ontvangst, compleet, in nieuwstaat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Je mag het product gerust bekijken en proberen zoals je dat ook in onze winkel kunt doen.

Kan je oordopjes retourneren bol Com?

Bol.com is heel duidelijk in de algemene voorwaarden. Een hygiëneproduct (zoals oordopjes en koptelefoons) mogen niet worden aangenomen voor retour als daarmee niet de hygiëne kan worden gewaarborgd. Kortom: het retourneren van een hygiëneproduct is niet mogelijk als de verzegeling van het hygiëneproduct is verbroken.

Related Posts