Kan je schoenen van StockX terugsturen?

Kan je schoenen van StockX terugsturen?

– Retourneren van uw online aankoop in de showroom. Neem eerst contact op met onze klantenservice. U krijgt dan een retournummer, samen met de factuur en uw retourartikelen kunt u deze in de showroom afleveren. Na goedkeuring krijgt u binnen 5 werkdagen uw retourartikel(len) bedrag terug.

Heeft StockX invoerrechten?

Dit zijn extra kosten die bovenop het product komen (3% van het bedrag). Sinds kort heeft Stockx het maximum bedrag op €51,07 gezet. Wanneer je gebruik maakt van Stockx, dan maak je gebruik van een wereldwijd netwerk. Hierdoor is het mogelijk om aan releases te komen die in Nederland niet uitgekomen zijn.

Hoe schoenen verkopen op StockX?

Kopers kunnen een bod plaatsen op bijvoorbeeld een sneaker, en verkopers kunnen een vraagprijs plaatsen. Wanneer een bieding en een vraagprijs matchen, ontstaat er een transactie via StockX. De verkoper stuurt zijn product op naar StockX en de koper maakt geld over naar StockX.

Hoe werkt GOAT?

Als je er iets koopt, dan stuurt de verkoper zijn schoenen naar GOAT, die controleren dan of de spullen in orde zijn, en sturen het dan via UPS naar jou. UPS bezorgt binnen een paar dagen, waardoor je meestal binnen een week je schoenen hebt.

Is Restock echt?

Ook reageert de klantenservice niet binnen de gestelde 24 uur, zelfs niet binnen 72 uur… Zeer onbetrouwbaar platform om via te verkopen, werkelijk dramatisch. Mijn advies: verkoop je sneakers via Klekt of StockX, maar zeker niet via Restocks.

Hoe lang duurt een StockX bestelling?

Nadat je aankoop is bevestigd, heeft de verkoper ongeveer twee werkdagen om de sneakers te verzenden naar de aangegeven StockX vestiging.

Hoe verkoop je schoenen door?

Je kunt ze verkopen aan mensen die je kent, ze in consignatie geven bij handelaren zoals bijvoorbeeld Flight Club of Stadium Goods, ze op eBay plaatsen of ze via websites zoals bijvoorbeeld StockX of apps zoals GOAT verkopen. Maar je moet wel een aantal zaken goed overwegen wanneer je je sneakers gaat doorverkopen.

Is goat Shop betrouwbaar?

Voor mij nooit meer goat. Customer service wil de code van de doos waarin hij is gekomen, deze heb ik niet meer, gezien de doos half kapot gescheurd was toen ik hem ophaalde bij het ups ophaalpunt. Dat krijg je als je een slechte kwaliteit doos de wereld over stuurt.

Related Posts