Kan je tekenen in Google Docs?

Kan je tekenen in Google Docs?

Als je het uit wil proberen moet je een nieuwe doc aanmaken, en dan op Insert / Drawing klikken. Er opent een pop-up, waar je vervolgens lijnen kan tekenen, tekst schrijven, pijlen of andere vormen toe kan voegen. Daarmee sluit je het venster en wordt de tekening in het openstaande document ingevoegd.

Hoe dicteer je in Google Docs?

Om de functie te gebruiken ga je naar een Google Drive-document, vervolgens naar ‘Extra > Spraakgestuurd typen’ en druk je op de microfoon die links in beeld verschijnt. Het dicteren werkt voor 40 verschillende talen, waaronder het Nederlands, maar alleen voor documenten en niet voor spreadsheets of presentaties.

Hoe zet je een tekstvak in Google Docs?

Dit zijn de stappen:

 1. Open een Google Docs-document.
 2. Ga naar het menu Invoegen.
 3. Ga naar het gedeelte Tekenen.
 4. Klik op de optie Nieuw om het tekenvak te openen.
 5. Klik op de optie Tekstvak.
 6. Drag en drop muiscursor naar tekengebied om het tekstvak in te voegen.
 7. Voeg uw tekstinhoud toe.
 8. Klik op de knop Opslaan en sluiten.

Hoe maak je een Woordweb in Google Docs?

Open op je computer een presentatie in Google Presentaties. Ga naar de dia waaraan je een tekstvak of object wilt toevoegen. Klik bovenaan op Invoegen. Kies wat je wilt toevoegen en klik op Tekstvak, Afbeelding, Vorm of Lijn.

Wat moet ik tekenen Google?

Quick, Draw is een browsergame die werkt met de kunstmatige intelligentie van Google. De speler krijgt per sessie zes woorden die getekend moeten worden. Daarvoor krijg je per tekening 20 seconden, dus meer dan simpele krabbels worden het niet.

Hoe zet je een streep door een woord Google Docs?

 1. Open op je computer een document in Google Documenten.
 2. Selecteer de tekst die je wilt wijzigen.
 3. Geef de tekst de gewenste opmaak. Vet maken: klik op Vet . Cursief maken: klik op Cursief . Doorhalen: klik op Opmaak Tekst. Doorhalen.

Related Posts