Kan je treintickets annuleren?

Kan je treintickets annuleren?

Voor annuleren of wijzigen kunt u terecht bij uw oorspronkelijke verkooppunt. Heeft u uw ticket geboekt via NS International.nl of via het NS International Service Center, dan kunt u contact opnemen met het NS International Service Center: 030-2300023 (lokaal tarief).

Wat is een Keuzedag bij de NS?

Met Keuzedagen reizen 60-plussers extra voordelig in de daluren. Je koopt 7 Keuzedagen per jaar waarmee je vrij reist op elk traject in Nederland.

Hoeveel vertraging voor vergoeding?

Als je op je eindbestemming aankomt met een vertraging van 3 uur of meer, heb je mogelijk recht op compensatie. Als de vertraging meer dan 5 uur bedraagt, dan kun je besluiten niet (verder) te reizen. Je hebt dan recht op terugbetaling van je ticket en een terugvlucht naar je oorspronkelijke vertrekpunt.

Wat is non Flex en mid Flex?

‘Non Flex’ wordt meestal gebruikt voor tarieven die niet omgewisseld (gewijzigd) of terugbetaald kunnen worden. ‘Mid Flex’ wordt meestal gebruikt voor tarieven die in beperkte mate omgewisseld (gewijzigd) en gedeeltelijk terugbetaald kunnen worden.

Wat moet je doen als je geen vervoerbewijs hebt als je de trein opstapt?

Als je geen geldig vervoersbewijs hebt kunnen kopen voor het opstappen, kan je via dit formulier contact opnemen met de klantendienst indien gegronde redenen je belet hebben om een ticket te kopen, en zo de boete van € 75 te annuleren.

Hoe lang is een heen en terug ticket geldig NMBS?

Je kan binnen de 14 kalenderdagen (datum waarop je je abonnement vergat inbegrepen) naar eender welk loket met het biljet dat je aan boord kocht en je abonnement dat geldig was op de dag dat je het vergeten was. Je krijgt je biljet volledig terugbetaald.

Lees ook:   Hoe werkt Amazon games?

Kun je Thalys annuleren?

De annulering van uw ticket kunt u online, per telefoon of in het station regelen. Aankopen buiten de website van Thalys.com worden omgeruild bij het verkoopkanaal van aankoop.

Kan je een treinabonnement stopzetten?

Kan ik mijn treinabonnement opzeggen via de website? Een abonnement annuleren of aanpassen is enkel mogelijk aan het loket. Om je abonnement te vernieuwen, meld je je gewoon aan via My NMBS.

Related Posts