Kan medische post in gewone brievenbus?

Kan medische post in gewone brievenbus?

Doe de zending altijd in een medische brievenbus. Na het invullen van postcode of plaats vind je de dichtstbijzijnde medische brievenbus in de locatiewijzer.

Hoe herken je een aangetekende brief?

Als je je post of pakket aangetekend verstuurt, krijg je een bevestiging zodra deze is bezorgd. Zo weet je zeker dat jouw post of pakket is aangekomen bij de geadresseerde.

Welke dagen legen brievenbussen?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Kijk dan op de locatiewijzer bij welk PostNL-punt je nog terecht kunt. Benieuwd wanneer we je post bezorgen?

Wat kost verzekerd opsturen?

Dit is afhankelijk van de waarde van de goederen in het pakket. Je pakket verzekerd versturen kan alleen via een PostNL-locatie. Heeft de inhoud een waarde tot € 500? Verstuur je pakket dan aangetekend….Verzendkosten binnen- en buitenland.

t/m 10 kg 23 kg
NL € 14,90 € 21,10

Wat kan er aangetekend verstuurd worden?

Wanneer je een regel overtreden hebt én er een proces-verbaal wordt opgemaakt, zal je per aangetekende brief op de hoogte gebracht worden dat een administratieve procedure opgestart is. Daarbij wordt ook een kopie van het proces-verbaal bezorgd.

Je verstuurt de post via onze oranje brievenbus, een PostNL-punt of de haalservice. In het weekend en op feestdagen doe je je medische post in de speciale brievenbus voor medisch materiaal. Deze legen we ook op zondag. In onze locatiewijzer zie je waar je deze brievenbussen vindt.

Waar kan ik mijn post versturen?

Met onze handige locatiewijzer vind je snel een brievenbus, postkantoor, pakketpunt of postzegelpunt bij jou in de buurt: Ga naar postnl.nl/locatiewijzer. Vul je postcode, straat of plaats in.

Kan je je post ophalen?

Of een poststuk waarvoor je je moet legitimeren? Je kunt je post dan binnen 14 dagen afhalen op een PostNL-punt in de buurt. Wil je jouw (internationale) poststuk volgen gebruik dan track & trace.

Kan je een brief met track en trace versturen?

Wil je iets versturen met track & trace? Verstuur het dan als brievenbuspakje+. Afzender en ontvanger kunnen de post dan volgen, en de ontvanger hoeft niet thuis te blijven om de post in ontvangst te nemen.

Waar staan medische brievenbussen?

PostNL zal dan ook weer extra rijden om deze speciale brievenbussen te legen en de hielprikkaarten bij de laboratoria te bezorgen op 2 januari 2019. De medische brievenbussen in uw buurt kunt u vinden op: http://www.postnl.nl/medisch.

Related Posts