Kun je digitale zegels AH delen?

Kun je digitale zegels AH delen?

Ja dat kan. Open de functionaliteit ‘Zegels delen’ in het menu van digitaal sparen in de PLUS app. Scan met de app de persoonlijke QR code van de persoon aan wie je de zegels wilt schenken. Het kan enkele minuten duren voordat de zegels zichtbaar worden op digitale spaarkaart van de ontvanger.

Hoe lever ik mijn digitale zegels in AH?

Ga naar ‘Mijn Albert Heijn’ op de homepagina en klik op de spaaractie waar je aan mee wilt doen. Klik op ‘ja dit wil ik’ en je spaart voortaan digitaal. Je saldo spaarzegels kan je alleen zien in de AH app of op de prijsscanner in de winkel als je je Bonuskaart daar scant. Dus niet op je PC of laptop.

Lees ook:   Wat betekent karyogram?

Hoe verzilver je AH uitjes zegels?

Hoe verzilver je een volle Uitjes-spaarkaart?

  1. Volle Uitjes-spaarkaart(en) kan je verzilveren t/m 9 januari 2022.
  2. Papieren spaarkaarten verzilver je voor een 2e kaartje gratis via ah.nl/uitjes.
  3. Digitale spaarkaarten verzilver je voor een 2e kaartje gratis in de AH app of via ah.nl/uitjes.

Hoe worden koopzegels AH uitbetaald?

Belangrijk om te weten bij het laten uitbetalen Koopzegels Deze kan je uitsluitend inwisselen bij de servicebalie in een Albert Heijn winkel. Je kan Koopzegels alleen in de winkel contant laten uitbetalen, dit is niet mogelijk bij een online bestelling. Ook laten uitbetalen op je bankrekening is niet mogelijk.

Hoe geef ik Pannenzegels weg?

Spaar makkelijk met de AH app Scan je Persoonlijke Bonuskaart in de winkel of plaats een online bestelling en je zegels worden automatisch toegevoegd aan je digitale spaarkaart. De actie loopt van maandag 12 oktober t/m zondag 31 januari 2021. Inleveren van spaarkaarten kan t/m 7 februari 2021.

Lees ook:   Wat kost 100 m2 sauzen?

Hoe werkt dagje uit AH?

Antwoord

  • Check of het desbetreffende uitje op jouw gewenste dag nog plek heeft voordat je de kaartjes aanschaft.
  • Klik in de AH app op koop tickets of ga naar ah.nl/uitjes om een uitje te bestellen.
  • Kies het gewenste uitje.
  • Volg de stappen om je betaling af te ronden.

Hoe werkt 2e gratis AH?

Je krijgt 33.34% korting op de totaalprijs. Voor 2e gratis geldt: per combinatie kan de prijs verschillen. Je krijgt 50% korting op de totaalprijs. Voor 2e halve prijs geldt: per combinatie kan de prijs verschillen.

Kun je meerdere bonuskaarten koppelen aan Air Miles?

Bovendien is het ook mogelijk om één Air Miles kaart aan meerdere Bonuskaarten te koppelen, zodat je samen nog sneller spaart.

Hoe koppel ik mijn AH Bonuskaart?

Activeren doe je via je profielpagina. Krijg je bij het activeren de melding ‘Bonuskaart is al in gebruik’? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je kan dit ook via de AH app doen.

Related Posts