Kun je een wasdroger liggend vervoeren?

Kun je een wasdroger liggend vervoeren?

Bij het vervoeren van de wasdroger gelden eigenlijk dezelfde tips als voor die van de wasmachine. Zo mag de wasdroger vaak wel op zijn kant of rug vervoerd worden. Dit kan enkel een probleem vormen bij de condensdroger of als dit anders aangegeven wordt in de handleiding van het apparaat zelf.

Wat is een Afvoerdroger?

Een luchtafvoerdroger is een wasdroger waarbij de warme en vochtige lucht met een dikke flexibele afvoerslang naar buiten wordt afgevoerd. Voor het type afvoerdroger is dus een opening naar buiten nodig om de vochtige lucht af te voeren.

Hoe vervoer je een wasdroger?

Je kunt het apparaat in bubbeltjesplastic, een deken of iets dergelijks wikkelen om eventuele schokken tijdens het transport op te vangen. Zet het apparaat met sterke touwen vast op de trolley of in de vrachtwagen waarin het wordt vervoerd.

Was droger zonder afvoer?

Een voordeel van een condensdroger is dat je deze droger overal kunt neerzetten, omdat je geen waterafvoer nodig hebt. Daarnaast kun je een slang monteren aan de droger om je reservoir uit te breiden naar bijvoorbeeld een emmer. Zo hoef je niet na elke wasbeurthet reservoir te legen.

Tips voor het vervoeren van de droger Zo mag de wasdroger vaak wel op zijn kant of rug vervoerd worden. Dit kan enkel een probleem vormen bij de condensdroger of als dit anders aangegeven wordt in de handleiding van het apparaat zelf. Wij raden aan om dit eerst te checken alvorens je de wasdroger gaat vervoeren.

Kun je een wasmachine liggend vervoeren?

Wasmachine en vervoer Een wasmachine kan je het beste rechtop vervoeren. Kan dit echt niet vanwege plaatsgebrek, dan kan je hem op zijn kant leggen. Pas dan wel op dat je de trommel goed vast hebt zitten en de leidingen niet beschadigen onder het gewicht van de wasmachine zelf.

Kun je een vaatwasser liggend vervoeren?

Zet het apparaat met sterke touwen vast op de trolley of in de vrachtwagen waarin het wordt vervoerd. Vaatwasmachines kunnen het beste liggend op de achterkant worden vervoerd, met de deur naar boven gericht.

Hoe tussenstuk wasmachine droger?

Als je je droger bovenop je wasmachine wilt plaatsen zijn er verschillende opties. De makkelijkste manier is om een stapelkit te gebruiken tussen de wasmachine en de droger. De tweede optie is om de wasmachine en droger in een wasmachinemeubel te plaatsen. Hiermee creëer je een strak geheel.

Related Posts