Met wie trouwt Jane the Virgin?

Met wie trouwt Jane the Virgin?

Jane en Rafael geven elkaar in aflevering 19 van seizoen 5, het ultieme einde van ‘Jane The Virgin’, het jawoord. Wanneer Mateo, hun zoontje, tijdens de ceremonie een tekstje moet voorlezen, roept hij heel luid.

Is Jane the Virgin op Netflix?

Het vijfde seizoen van Jane the Virgin staat sinds 27 september 2020 op Netflix!

Waar gaat Jane the Virgin over?

Jane The Virgin draait om de jongedame Jane (Gina Rodriguez), die per ongeluk zwanger wordt als haar gynaecoloog een blunder begaat. Ze bevalt van een baby, en is samen met de onbekende Raf (Justin Baldoni) ineens verantwoordelijk voor de jonge spruit.

Wat lijkt op Jane The Virgin?

Jane the Novela De spin-off gaat namelijk over de boeken die Jane heeft geschreven. Elk seizoen gaat over een van haar romans en Jane is elke aflevering te horen als de verteller. Net als de originele serie krijgt de spin-off een telenovela-achtige vibe, die volzit met drama, humor en absurde momenten.

Hoe lang duurt Jane The Virgin?

Jane the Virgin
Genre Komedie drama
Speelduur 42 minuten
Bedenker Jennie Snyder Urman
Hoofdrollen Gina Rodriguez Andrea Navedo Yael Grobglas Justin Baldoni Ivonne Coll Brett Dier Jaime Camil

Waar speelt Jane the Virgin zich af?

De serie speelt zich af in Miami en beschrijft de verrassende en onvoorziene gebeurtenissen die plaatsvinden in het leven van Jane Gloriana Villanueva.

Hoe heet Rafael van Jane the Virgin?

Justin Baldoni als Rafael Solano, de hoteleigenaar en de biologische vader van Janes kind. Ivonne Coll als Alba Villanueva, Janes vrome grootmoeder. Brett Dier als Michael Cordero (seizoen 1-3+5), Jr., Janes man en een ex-detective, woont nu in Montana.

Waar gaat Jane The Virgin over?

Related Posts