Waar is Razor Crest Fortnite?

Waar is Razor Crest Fortnite?

Om de Razor Crest te vinden, moet je naar het ‘woestijn’-gebied in het midden van de map gaan. Naast de rivier, voordat de map in gras verandert, vind je het neergestorte schip – de Razor Crest. Land op het schip en de stap ‘visit the Razor Crest’ is voltooid. Je hoeft gelukkig ook niet de Mando-skin te gebruiken.

Wat is de Sideways in Fortnite?

Wat is zijwaarts? Epic Games introduceerde de Sideways als een nieuw gebied om te verkennen, vergelijkbaar met Rift Zones uit hoofdstuk 1. Bij het betreden van dit gebied verliezen spelers de mogelijkheid om te bouwen.

Wat is de map van Fortnite?

De huidige map van Fortnite is de map van Chapter 2 Season 8. In deze versie van de map zijn diverse delen van het eiland bedolven onder het puin. Aan het einde van Chapter 2 Season 7 stortte een gigantisch Alien-moederschip neer op het eiland, waarbij het diverse delen van de map verwoestte.

Waar zijn de kluizen in Fortnite Season 6?

Het is mogelijk om safes op deze locaties te vinden. Op een aantal van deze locaties, waaronder Craggy Cliffs, Dirty Docks, Holly Hedges en Sweaty Sands, zijn meerdere safes verborgen. De beste plek om naar safes te zoeken in deze gebieden is binnen gebouwen – of het nu een huis of een kantoor is.

Wat is de beste plek om te landen in Fortnite Chapter 2 Season 6?

Craggy Cliffs, een ‘OG’ Chapter 2-locatie, kreeg zeker een hit van seizoen 5 tot seizoen 6. Spelers kunnen hier niet langer de Chug Cannon kopen, maar het is nog steeds een optimale plek om te landen. Craggy bevat 20 potentiële kisten en vijf mechanische onderdelen.

Wat is de beste plek om te landen in Fortnite Chapter 2?

Vergelijk met zijn Chapter 1, tegenhangers Retail Row en Salty Springs, Pleasant is een veel betere plek om te landen. Spelers kunnen Pleasant Park vinden ten zuidwesten van Craggy Cliffs en ten noorden van Salty Springs.

Related Posts