Waar kan ik NPO Radio 5 vinden?

Waar kan ik NPO Radio 5 vinden?

In en om het huis luisteren

  • Luisteren op je tablet of telefoon via de gratis NPO Radio 5 app.
  • Luisteren op je computer, tablet of telefoon via NPORadio5.nl.
  • Luisteren op je radio met een DAB+ radio.
  • Luisteren met je digitale televisie.
  • Luisteren met je tv of stereo met behulp van een digitale ontvanger.

Hoe kan ik Radio 5 ontvangen in de auto?

In principe kan iedereen met een auto na het zien van dit filmpje gewoon NPO Radio 5 luisteren in de auto. Geen aux-aansluiting? Gebruik dan een FM-transmitter. Aan de ene kant in de radio, aan de andere kant in de sigarettenaansteker en ook dan is NPO Radio 5 in stereo te beluisteren in de auto.

Waar vind ik Arbeidsvitaminen?

Onze favoriete muziek voor tijdens elke klus! Arbeidsvitaminen is recordhouder als ’s werelds langstlopende radioprogramma en sinds 1946 jaar zeer populair. Hans Schiffers presenteert op NPO Radio 5 jouw verzoeklijsten en bespreekt jouw nieuws van de dag.

Hoe vind ik Radio 5 op DAB +?

Het werkt bijna hetzelfde als de analoge ether: er zijn zendmasten, die versturen een digitaal signaal, en dat signaal kun je oppikken met je DAB+ radio. Bij AM en FM zoek je op frequentie: zo was Radio 5 te ontvangen via 747 AM. Maar bij DAB+ kun je gewoon op je radio zoeken op de zendernaam.

Hoe luister ik naar de radio?

Radio luisteren: van analoog naar digitaal

  1. Luisteren op je tablet of telefoon via de NPO Radio 4-app.
  2. Luisteren op je computer, tablet of telefoon via de website nporadio4.nl.
  3. Luisteren op je radio met een DAB+ radio.
  4. Luisteren met je digitale televisie.
  5. Luisteren met je tv of stereo met behulp van een mediabox.

Hoe laat Arbeidsvitaminen?

Arbeidsvitaminen is een Nederlands radioprogramma van AVROTROS, dat van maandag tot en met vrijdag tussen negen en twaalf uur ’s ochtends wordt uitgezonden op NPO Radio 5. De huidige presentatie is in handen van Hans Schiffers.

Wat is het verschil tussen DAB en DAB+?

Wat is DAB en DAB+? DAB staat voor “Digital Audio Broadcasting”. Kortom het uitzenden van radio via de ether, maar dan digitaal. DAB+ is niet meer dan een verbeterde versie van DAB en maakt gebruik van de nieuwste audiocodering. Deze vormen van uitzenden brengen enorme voordelen met zich mee tegenover de klassieke FM.

Wat is de beste manier om radio te luisteren?

Wanneer je wil dat het radiosignaal van hoge kwaliteit is, kies je voor een DAB+ radio. Met DAB+ luister je naar digitale radio, waardoor je een ruisvrij geluid hoort. Je ontvangt meer zenders en krijgt tijdens het luisteren meer informatie over de muziek, zoals welke artiest met welk nummer op de radio speelt.

Related Posts